Рецепт Запечені суші фото

Запечені суші
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Лосось , Риба та морепродукти , Крупи , Мал
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На вечерю , На святковий стіл , Романтична вечеря , Фуршет
Роли
Кількість порцій: 5
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Ці суші дуже швидко і легко готуються. Хрустка скоринка надає особливий шарм традиційним суші, що робить блюдо відповідним для будь-якого випадку.

Опис приготування:

Японців часто величають нацією довгожителів, а японську кухню - найздоровішої в світі. До вашої уваги - рецепт приготованих у фритюрі суші з хрусткою скоринкою і начинкою з ікри, спаржі і лосося.

  • Рис для суші - 150 грам
  • Лист норі - 1 штука
  • Sparzha - 5 штук
  • Червона ікра лососева - 2 Ст. Ложки (можна замінити іншою)
  • Філе лосося - 100 грам (можна замінити будь-якими морепродуктами)
  • Панько - 5 Ст. Ложок (японську панірувальну суміш можна замінити звичайними панірувальними сухарями)
  • Яйце - 1 штука
  • Крохмаль - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
запечені суші - фото крок 1
Починаємо готувати суші з рису. Добре промиваємо і замочуємо на 20 хвилин в холодній воді. Потім в каструлю наливаємо воду, насипаємо рис, доводимо до кипіння і варимо на слабкому вогні протягом 20 хвилин. Зливаємо залишки води і залишаємо охолоджуватися.
запечені суші - фото крок 2
Коли рис повністю охолонув, беремо килимок для згортання ролів. На килимок кладемо харчову плівку, затем кладём лист нори, розкладаємо руками тонким шаром рис, не сильно натискаючи. Обережно перевертаємо лист норі з рисом.
запечені суші - фото крок 3
По всій ширині листа норі расскладиваем начинку, залишаючи близько 1 см від краю. Розподіляємо спаржу, наверх кладемо ікру і філе лосося.
запечені суші - фото крок 4
Тепер звертаємо ролл. Починаючи з краю бамбукового килимка, поступово згортати суші з начинкою. Натискати пальцями легко, щоб продукти щільно прилягали один до одного.
запечені суші - фото крок 5
В одну тарілку насипаємо панірувальні сухарі, в іншу тісто Темпур (для тесту необдходімо перемішати яйце, крохмаль, борошно, воду, сіль, перець і розпушувач). Щоб скріпити рол тестом, обережно вмочити кінці, а потім порожниною покрити тестом. Швидко перенести рол до тарілки з панірувальними сухарями і обваляти в них, щоб рол був покритий рівномірно з усіх боків. Обережно покласти рол в розігріту фритюрницю і залишити на 5 хвилин до утворення коричневої скоринки. Потім витягнути рол і покласти на серветку, щоб позбутися від надлишків жиру. Дати охолонути протягом 10 хвилин.
запечені суші - фото крок 6
Щоб при нарізці суші не прилипали, необхідно ніж змочити холодною водою. Нарізати суші товщиною 1, 5 см.
запечені суші - фото крок 7
Подавати запечені суші до столу можна також, як і будь-які інші суші - з маринованим імбиром, васабі і соєвим соусом.

Схожі рецепти