Юшка з лосося
(покроковий рецепт з фото)
Юшка з лосося відноситься до делікатесних рибних супів, так як і сам лосось - риба з багатим смаком і ароматом. Дізнайтеся, як приготувати смачний суп з лосося.
Спробуйте приготувати одне з найчудовіших страв північній кухні - ніжну юшку з лососем, овочами і вершками. Готується це блюдо надзвичайно просто і швидко! Всього за півгодини на вашому столі з'являться димлячі тарілки з дивно ароматним рибним супом.
- Лосось - 500 грам
- Картопля - 2-3 штук
- Лук-пориста - 1 штука
- Селера - 2 штуки
- Часник - 4 штуки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - 1 штука
- Камерного петрушка - 1 Чайна ложка
- Сушений кріп - 1 Чайна ложка
- Бульйон - 1 літр
- Вершки жирні - 100 грам
- Вершковий сир - 70-100 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Вершкове масло - 50 грам
1. Розтопити масло в каструлі на середньому вогні. Додайте нарізані цибулю-порей, подрібнений часник і селера, обсмажте їх протягом 3-4 хвилин. Додайте петрушку, кріп, лавровий лист, сіль, перець, томатну пасту і кубиками нарізану картоплю.
2. Влийте бульйон в каструлю з овочами і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь до мінімуму і варіть суп до готовності картоплі. Потім перетворіть на пюре за допомогою блендера.
3. Наріжте лосось кубиками і відправте в каструлю. Влийте вершки і додайте вершковий сир.
4. Приправте юшку сіллю і перцем за смаком, прикрасьте свіжою зеленню.
5. Доведіть до кипіння і подавайте блюдо до столу. Смачного!