Рецепт Юшка з лосося фото

Юшка з лосося
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Фінська кухня
Лосось , Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Юшка з лосося відноситься до делікатесних рибних супів, так як і сам лосось - риба з багатим смаком і ароматом. Дізнайтеся, як приготувати смачний суп з лосося.

Опис приготування:

Спробуйте приготувати одне з найчудовіших страв північній кухні - ніжну юшку з лососем, овочами і вершками. Готується це блюдо надзвичайно просто і швидко! Всього за півгодини на вашому столі з'являться димлячі тарілки з дивно ароматним рибним супом.

  • Лосось - 500 грам
  • Картопля - 2-3 штук
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Селера - 2 штуки
  • Часник - 4 штуки
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Камерного петрушка - 1 Чайна ложка
  • Сушений кріп - 1 Чайна ложка
  • Бульйон - 1 літр
  • Вершки жирні - 100 грам
  • Вершковий сир - 70-100 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Вершкове масло - 50 грам
юшка з лосося - фото крок 1
1. Розтопити масло в каструлі на середньому вогні. Додайте нарізані цибулю-порей, подрібнений часник і селера, обсмажте їх протягом 3-4 хвилин. Додайте петрушку, кріп, лавровий лист, сіль, перець, томатну пасту і кубиками нарізану картоплю.
юшка з лосося - фото крок 2
2. Влийте бульйон в каструлю з овочами і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь до мінімуму і варіть суп до готовності картоплі. Потім перетворіть на пюре за допомогою блендера.
юшка з лосося - фото крок 3
3. Наріжте лосось кубиками і відправте в каструлю. Влийте вершки і додайте вершковий сир.
юшка з лосося - фото крок 4
4. Приправте юшку сіллю і перцем за смаком, прикрасьте свіжою зеленню.
юшка з лосося - фото крок 5
5. Доведіть до кипіння і подавайте блюдо до столу. Смачного!

Схожі рецепти