Рецепт Биточки з рубленого лосося фото

Биточки з рубленого лосося
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Лосось , Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Биточки
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Биточки з рубленого лосося - це дуже смачні і ніжні, просто тануть у роті рибні биточки, які з величезним задоволенням поїдають не тільки дорослі, але і дітлахи. Рекомендую спробувати!

Опис приготування:

Одним з небагатьох сімейних страв, які у нас однаково люблять і дорослі, та діти, є биточки з рубаного лосося. Батьків підкуповує смак лосося, дітей - ніжна і м'яка текстура биточків. Биточки виходять настільки ніжними і повітряними, що просто тануть у роті. Спробуйте - впевнена, що не пошкодуєте

  • Філе лосося - 650 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Кріп (пучок) - 1/2 штуки
  • Зелена цибуля - - За смаком
  • Вапно - 1/2 штуки
  • Сіль, перець - - За смаком
биточки з рубленого лосося - фото крок 1
Власне, арсенал інгредієнтів для приготування цієї страви дуже простий і зрозумілий - нічого зайвого.
биточки з рубленого лосося - фото крок 2
Насамперед необхідно дрібними кубиками нарізати філе лосося. Приблизно сантиметр на сантиметр, краще навіть трохи дрібніше.
биточки з рубленого лосося - фото крок 3
Змішуємо подрібнену рибу з подрібненою зеленню, яйцями, соком половини лайма і 1 ст.Л. Оливкового масла.
биточки з рубленого лосося - фото крок 4
Солимо, перчимо і добре перемішуємо.
биточки з рубленого лосося - фото крок 5
Розігріваємо в сковороді оливкове масло (або рослинне, яке є). Формуємо з отриманої м'ясної суміші невеликі биточки, викладаємо на сковороду, обсмажуємо до скоринки з одного боку.
биточки з рубленого лосося - фото крок 6
Перевертаємо биточки, обсмажуємо до скоринки з іншого боку.
биточки з рубленого лосося - фото крок 7
Готово!

Схожі рецепти