Биточки з рубленого лосося
(покроковий рецепт з фото)
Биточки з рубленого лосося - це дуже смачні і ніжні, просто тануть у роті рибні биточки, які з величезним задоволенням поїдають не тільки дорослі, але і дітлахи. Рекомендую спробувати!
Одним з небагатьох сімейних страв, які у нас однаково люблять і дорослі, та діти, є биточки з рубаного лосося. Батьків підкуповує смак лосося, дітей - ніжна і м'яка текстура биточків. Биточки виходять настільки ніжними і повітряними, що просто тануть у роті. Спробуйте - впевнена, що не пошкодуєте
- Філе лосося - 650 грам
- Яйця - 2 штуки
- Кріп (пучок) - 1/2 штуки
- Зелена цибуля - - За смаком
- Вапно - 1/2 штуки
- Сіль, перець - - За смаком
Власне, арсенал інгредієнтів для приготування цієї страви дуже простий і зрозумілий - нічого зайвого.
Насамперед необхідно дрібними кубиками нарізати філе лосося. Приблизно сантиметр на сантиметр, краще навіть трохи дрібніше.
Змішуємо подрібнену рибу з подрібненою зеленню, яйцями, соком половини лайма і 1 ст.Л. Оливкового масла.
Солимо, перчимо і добре перемішуємо.
Розігріваємо в сковороді оливкове масло (або рослинне, яке є). Формуємо з отриманої м'ясної суміші невеликі биточки, викладаємо на сковороду, обсмажуємо до скоринки з одного боку.
Перевертаємо биточки, обсмажуємо до скоринки з іншого боку.
Готово!