Домашня консерва з лосося
(покроковий рецепт з фото)
Ось мені тато підкинув ідею приготувати домашню консерву з лосося. Нам усім дуже сподобалося, в подальшому буду готувати такі консерви. Це дуже зручно і смачно, сподіваюся, що вам сподобається!
М'ясо лосося дуже смачне, ніжне, з нього можна приготувати багато різних страв. Зовсім недавно лосось або сьомга була справжнім делікатесом, її складно було купити в магазині. Зараз, завдяки освіті спеціальних ферм по вирощуванню риби, її можна купити без проблем і приготувати домашню консерву.
- Лосось - 600 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
- Каєнський перець - 1/4 чайних ложки
- Вустерський соус - 5 капель
1. Після стерилізації остиглі банки змастіть вершковим маслом.
2. На оливковій олії обсмажте філе лосося на середньому вогні 3 хвилини, а після на повільному - 5 хвилин.
3. Розтопити вершкове масло, прогрійте його 8 хвилин після повного розчинення.
4. Процідити масло через сито.
5. Очистіть лосось від шкірки, приправте його мускатним горіхом, кайєнським перцем і Вустерського соусом. Подрібніть філе з допомогою виделки і витягніть великі кістки.
6. Розподіліть лосося по змазаним маслом банкам, залийте зверху розтопленим маслом. Помістіть консервованого лосося в холодильник як мінімум на 4 годину.