Рецепт Домашня консерва з лосося фото

Домашня консерва з лосося
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Лосось , Риба та морепродукти
На обід , На вечерю , Для дітей
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 6
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Ось мені тато підкинув ідею приготувати домашню консерву з лосося. Нам усім дуже сподобалося, в подальшому буду готувати такі консерви. Це дуже зручно і смачно, сподіваюся, що вам сподобається!

Опис приготування:

М'ясо лосося дуже смачне, ніжне, з нього можна приготувати багато різних страв. Зовсім недавно лосось або сьомга була справжнім делікатесом, її складно було купити в магазині. Зараз, завдяки освіті спеціальних ферм по вирощуванню риби, її можна купити без проблем і приготувати домашню консерву.

  • Лосось - 600 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
  • Каєнський перець - 1/4 чайних ложки
  • Вустерський соус - 5 капель
домашня консерва з лосося - фото крок 1
1. Після стерилізації остиглі банки змастіть вершковим маслом.
домашня консерва з лосося - фото крок 2
2. На оливковій олії обсмажте філе лосося на середньому вогні 3 хвилини, а після на повільному - 5 хвилин.
домашня консерва з лосося - фото крок 3
3. Розтопити вершкове масло, прогрійте його 8 хвилин після повного розчинення.
домашня консерва з лосося - фото крок 4
4. Процідити масло через сито.
домашня консерва з лосося - фото крок 5
5. Очистіть лосось від шкірки, приправте його мускатним горіхом, кайєнським перцем і Вустерського соусом. Подрібніть філе з допомогою виделки і витягніть великі кістки.
домашня консерва з лосося - фото крок 6
6. Розподіліть лосося по змазаним маслом банкам, залийте зверху розтопленим маслом. Помістіть консервованого лосося в холодильник як мінімум на 4 годину.

Схожі рецепти