Яйця з шинкою на сніданок
(покроковий рецепт з фото)
Яєчню до сніданку можна не тільки підсмажити на сковороді, але і запекти в духовці або в мікрохвильовій печі. Розповім про один з найсмачніших і простих страв, як приготувати яйця з шинкою на сніданок.
Ви можете використовувати в якості посуду не тільки тарілку, але і половинку перцю або колечка кабачка. Такий сніданок набагато корисніше звичайної смаженої яєчні, адже він не обсмажується, а запікається. Можете одночасно зробити кілька порцій для великої компанії.
- Вершкове масло - 20 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Помідори - 200 грам
- Шинка - 150 грам
- Сіль, мелений перець - За смаком
- Яйця - 6 штук
- Вершки - 2 Ст. Ложки
- Петрушка - За смаком
1. У сковороді розігрійте олію і викладіть нарізані томати і шинку, сіль і poperčite, готуйте 1 хвилину. Змастіть формочки для випікання вершковим маслом, розділіть вміст сковороди між 6 формами.
2. У кожну форму розбийте по одному яйцю, розділіть вершки, додайте сіль, мелений перець.
3. Розігрійте духовку до 180 градусів і відправте яєчню в духовку, запікайте 18 хвилин. Дістаньте яйця з духовки і залиште на столі ще на 1-2 хвилини.
4. Подавайте яєчню відразу після приготування з підсмаженими тостами, прикрасьте її подрібненою петрушкою.