Рецепт Яйця з шинкою на сніданок фото

Яйця з шинкою на сніданок
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Яйця , Шинка
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Вагітним і годуючим
На сніданок
Яєчня
Кількість порцій: 6
Час приготування: 25 хв.

Яєчню до сніданку можна не тільки підсмажити на сковороді, але і запекти в духовці або в мікрохвильовій печі. Розповім про один з найсмачніших і простих страв, як приготувати яйця з шинкою на сніданок.

Опис приготування:

Ви можете використовувати в якості посуду не тільки тарілку, але і половинку перцю або колечка кабачка. Такий сніданок набагато корисніше звичайної смаженої яєчні, адже він не обсмажується, а запікається. Можете одночасно зробити кілька порцій для великої компанії.

  • Вершкове масло - 20 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Помідори - 200 грам
  • Шинка - 150 грам
  • Сіль, мелений перець - За смаком
  • Яйця - 6 штук
  • Вершки - 2 Ст. Ложки
  • Петрушка - За смаком
яйця з шинкою на сніданок - фото крок 1
1. У сковороді розігрійте олію і викладіть нарізані томати і шинку, сіль і poperčite, готуйте 1 хвилину. Змастіть формочки для випікання вершковим маслом, розділіть вміст сковороди між 6 формами.
яйця з шинкою на сніданок - фото крок 2
2. У кожну форму розбийте по одному яйцю, розділіть вершки, додайте сіль, мелений перець.
яйця з шинкою на сніданок - фото крок 3
3. Розігрійте духовку до 180 градусів і відправте яєчню в духовку, запікайте 18 хвилин. Дістаньте яйця з духовки і залиште на столі ще на 1-2 хвилини.
яйця з шинкою на сніданок - фото крок 4
4. Подавайте яєчню відразу після приготування з підсмаженими тостами, прикрасьте її подрібненою петрушкою.

Схожі рецепти