Перепелині яйця на сніданок

смачний, ситний і корисний сніданок, який легко готується і швидко з'їдається! Таке блюдо підійде всім членам вашої родини. Спробуйте!
опис приготування:
Пропоную приготувати перепелині яйця на сніданок. Яйця можна приготувати по-різному — з додаванням грибів або ковбаси. Я уявляю легший і корисний варіант з овочами, сиром і зеленню. сподіваюся, що такий яскравий і привабливий сніданок буде вам до смаку!
- Цибуля— 1 штука
- морква— 1 штука(невелика)
- Перець солодкий— 1 штука
- Цвітна капуста— 120 грам(відварена до напівготовності)
- сир— 70 грам
- яйце перепелине— 10-12 штук
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
- сіль— За смаком
Схожі рецепти

Яйця з шинкою на сніданок
Яєчню до сніданку можна не тільки підсмажити на сковороді, але і запекти в духовці або в мікрохвильовій печі. Розповім про один з найсмачніших і простих страв, як приготувати яйця з шинкою на сніданок. опис приготування: Ви можете використовувати в якості посуду не тільки тарілку, але і полови...
читати далі
Сніданок «яйця Фаберже»
Оригінальна закуска — заливне у вигляді яєць. Особливо актуально на Великдень. опис приготування: Приступимо до приготування красивого і дуже смачної страви Яйця Фаберже — рецепт святкової закуски дуже простий, головне робити все точно так само як я опишу. В першу чергу необхідно підготувати ш...
читати далі
Чорні яйця, фаршировані тунцем і ікрою тріски
Побачивши цей рецепт на просторах інтернету, не змогла пройти повз! Така ефектна закуска! Виглядає просто фантастично! А готувати легко і просто! Заходьте, я розповім, як. опис приготування: Приготувати такі яйця дуже просто, тільки потрібно дотримуватися правила варіння яєць, щоб результат бу...
читати далі
Кольорові варені яйця до Великодня
Всі знають ті чи інші способи забарвлення великодніх яєць в шкаралупі, але я хочу показати, як приготувати просто і швидко вже очищені кольорові варені яйця до Великодня. опис приготування: Цей спосіб дає великий простір для фантазії: приготувавши натуральні овочеві відвари або соки з «кольоро...
читати далі
Фаршировані яйця по Махеев'скі
опис приготування: відварити яйця, розрізати і відокремити жовток. На дрібній тертці натерти жовток. Виделкою розім'яти печінка тріски, зміщувати і додати трохи майонезу "; Махеев'" сіль і перець за смаком, але я не додавала. Зверху присипати дрібно нарізаним кропом. Смачного!#Махеев'_чудеса_за_...
читати далі