Перепелині яйця на сніданок
(покроковий рецепт з фото)
Смачний, ситний і корисний сніданок, який легко готується і швидко з'їдається! Таке блюдо підійде всім членам вашої родини. Спробуйте!
Пропоную приготувати перепелині яйця на сніданок. Яйця можна приготувати по-різному - з додаванням грибів або ковбаси. Я уявляю легший і корисний варіант з овочами, сиром і зеленню. Сподіваюся, що такий яскравий і привабливий сніданок буде вам до смаку!
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука (невелика)
- Перець солодкий - 1 штука
- Цвітна капуста - 120 грам (відварена до напівготовності)
- Сир - 70 грам
- Яйце перепелине - 10-12 штук
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти. Цвітну капусту заздалегідь відварити в підсоленій воді до напівготовності, залийте холодною водою на пару хвилин і остудіть.
Цибулю і моркву наріжте кубиками і обсмажте до м'якості.
Суцвіття цвітної капусти розріжте на кілька частин, додайте в сковороду і обсмажте все разом кілька хвилин.
Додайте перець нарізаний кубиками і продовжуйте готувати овочі ще 2-3 хвилини. В кінці додайте сіль за смаком і перець за бажанням.
Розбийте яйця в сковороду.
Посипте зверху все тертим сиром, накрийте сковороду кришкою і на невеликому вогні готуйте близько 5 хвилин.
Перед подачею можна посипати яєчню свіжою зеленню.
Смачного!