Рецепт Перепелині яйця по-шотландськи фото

Перепелині яйця по-шотландськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Перепелині яйця
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Кількість порцій: 12
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування перепелиних яєць по-шотландськи. Щоб блюдо виглядало ефектно, перед подачею яйця краще розрізати навпіл.

Опис приготування:

Перепелині яйця можна подавати як закуску на фуршеті (з shpazhkah), і як гарячу закуску до святкового столу. Блюдо приготувати зовсім не складно.

  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Яєць перепелиних - 12 штук
  • Петрушка, гілочки - 3 штуки
  • Курячого філе - 300 грам
  • Рослинна олія - 500 грам
  • Курине яйце - 1 штука
  • Сухарів панірувальних - 150 грам
  • Перець, сіль - За смаком
  • Дижонской гірчиці - 1 Чайна ложка
  • Часник - 1 зубчик
перепелині яйця по-шотландськи - фото крок 1
1. Куряче філе промиваємо в холодній проточній воді, потім обсушуємо паперовими серветками або рушником. На невеликі шматочки нарізаємо і відправляємо їх в чашу блендера. Промиваємо листя петрушки, обсушуємо і додаємо її в блендер, так само додаємо перець, гірчицю, сіль і часник. Все подрібнюємо.
перепелині яйця по-шотландськи - фото крок 2
2. У невелику каструлю кладемо перепелині яйця, заливаємо їх холодною водою. Ставимо каструлю на вогонь, і до готовності варимо яйця, це займає приблизно три-чотири хвилини після того як закипить вода. Готові яйця акуратно виймаємо, і очищаємо від шкаралупи.
перепелині яйця по-шотландськи - фото крок 3
3. У миску розбиваємо куряче яйце, виделкою злегка його збиваємо, потім перчимо і солимо. Насипаємо в окремі тарілки панірувальні сухарі і борошно. Тепер на дванадцять частин поділяємо курячий фарш. Один шматочок фаршу беремо в руку, і в коржик розплющуємо. Перепелине яйце кладемо в центр коржі.
перепелині яйця по-шотландськи - фото крок 4
4. Потім скачуємо корж в кульку. З рештою яйцями і фаршем проробляємо те ж саме. Паніруємо кожен кульку в борошні, потім мачає в яйце, після в панірувальні сухарі. Струшуємо надлишки панірування. Розігріваємо каструлю з маслом (або глибоку сковороду), вогонь середній. Складаємо сюди кульки, і приблизно хвилин сім-вісім, до готовності, roza_ker.
перепелині яйця по-шотландськи - фото крок 5
5. Подавати охолодженими або теплими.

Схожі рецепти