Окаті яйця (сніданок)
(покроковий рецепт з фото)
Рецептів для Хеллоуїна існує безліч, але я пропоную вам дізнатися, як приготувати окаті яйця - дуже оригінальну закуску на це свято. Готувати її легко, швидко і цікаво.
Якщо вам хочеться порадувати гостей цікавою закускою на Хеллоуїн, тоді вам обов'язково потрібно дізнатися, як приготувати окаті яйця - дуже оригінальну закуску у вигляді очей, а також павука і гарбуза! Така закуска припаде до душі кожному любителю цього свята. Приготування такої закуски - дуже веселий процес, тому раджу готувати її з дітьми. Повірте, таку закуску запам'ятають всі!
- Яйце - 2-3 штук
- Маслини - 10 штук (без кісточок)
- Приправи - За смаком
- Майонез - 2-4 Ст. Ложок
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Braai - 1 пучок
- Цибуля - 1 пучок
1. Для початку відваріть яйця і розріжте їх навпіл так, щоб жовток вийшов посередині. Далі вийміть жовток одного яйця, змішайте його з майонезом і приправами (у мене це перець і сушений часник) і викладіть назад в білкову основу.
2. Потім одну маслину розріжте уздовж на дві частини, це буде тіло павука. Виріжте вісім лапок з маслин і акуратно помістіть їх на яйце.
3. З другого яйця також вийміть жовток, змішайте його з майонезом, гірчицею і кетчупом і помістіть назад в яйце. Потім зубочисткою зробіть поглиблення (такі, як на поверхні гарбуза). З зеленої цибулі виріжте корінець гарбуза.
4. З третього яйця також вийміть жовток, змішайте його з соком кінзи (або м'якоттю авокадо) для отримання зеленого кольору. Додайте майонез, сушений часник і перемішайте. Викладіть жовток назад, з маслин зробіть зіницю, а кетчупом намалюйте прожилки. Смачного!