Яйця «Бенедикт» на сніданок
(покроковий рецепт з фото)
Вишуканий і смачний сніданок, який подають в кращих готелях і ресторанах по всьому світу. Оцініть його і ви, зробивши його самостійно за рецептом, як приготувати яйця "бенедикт" на сніданок.
З чого ж складається цей п'ятизірковий сніданок: підсмажені булочки, яйця, підсмажена шинка (може бути бекон) і «Голландський» соус. Цей сніданок особливо популярний в Америці, проте цінителі високої кухні вже давно роблять його і у нас. Їжте його відразу після приготування.
- Вершкове масло - 5 Ст. Ложок
- Наречена - 2 штуки
- Яйця - 3 штуки
- Шинка - 2 скибочки
- Вода - 1 Ст. Ложка
- Лимон - 1 штука
- Каєнський перець - 1 щіпка
- Сіль, перець - За смаком
1. Розділи 1 яйце на жовток і білок, жовток викладіть в миску, додайте воду, 0, 5 столової ложки лимонного соку. Гарненько збийте всі інгредієнти.
2. Додайте до збитою суміші 4 столові ложки вершкового масла.
3. Надішліть сотейник на слабкий вогонь і варіть суміш, постійно збиваючи вінчиком, варіть до розплавлення масла.
4. По мірі того, як масло буде танути, соус придбає густу консистенцію.
5. Видаліть сотейник з вогню, додайте кайенский перець, щіпку солі, за смаком додайте ще лимонний сік.
6. Гарненько перемішайте соус ще раз.
7. Розріжте булки на 2 частини і підсмажте їх на 1 чайній ложці вершкового масла.
8. Видаліть булки зі сковороди і викладіть в неї шинку, обсмажте до золотистої скоринки.
9. Видаліть шинку, розтопіть вершкове масло. Razbeyte 2 яйця, не перемішуючи їх між собою, і збережіть рідкий жовток, сіль і poperčite.
10. Викладіть половинку булки на тарілку, потім покладіть шинку і яйце, полийте приготованим соусом. Другу половинку булки можете викласти поверх або поруч. Смачного!