Яйця «Бенедикт» з перцем чилі
(покроковий рецепт з фото)
Яйця "бенедикт" - це оригінальне блюдо на сніданок, яке дуже люблять в США. Його подають в багатьох ресторанах, оскільки воно виглядає ефектно. Якщо ви до цих пір їх не готували, то раджу вивчити.
Може бути, зварити яйце в мішечок вийде у вас не з першого разу. Головне, пробуйте! Адже закуска виходить дуже смачна і ситна. Тому обов'язково познайомтеся з тим, як приготувати яйця "бенедикт" з перцем чилі. Гострий смак відмінно поєднується з томатним соусом і головним інгредієнтом.
- Курячий бульйон - 480 мілілітрів
- Томатний соус - 540 грам
- Яйце - 4 штуки
- Перець чилі зелений - 2 штуки
- Круглий тост або несолодкий кекс - 4 скибочки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
- Солодкий зелений перець - 0, 5 штуки
- Перець халапеньо - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Braai, гілочка - 2 штуки
- Кмин - 1, 5 чайних ложки
- Каєнський перець - 0, 25 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Оцет - 2 чайних ложки
Для початку дрібно наріжте часник, цибуля, халапеньйо і солодкий перець. Надішліть ці інгредієнти в сковороду з вершковим маслом. Всипте кайенскийперець і кмин.
Обсмажте овочі, помішуючи, до м'якості.
Потім в сковороду влийте бульйон і томатний соус. Гасіть соус близько 20 хвилин на повільному вогні, пару раз перемішавши. В кінці додайте сіль за смаком.
На іншій сковороді в оливковій олії обсмажте до рум'яної скоринки довгі скибочки перцю чилі.
Тепер найскладніше. Приготуйте яйця. Підігрійте воду в сотейнику. Додайте в неї ложку оцту.
Воду не доводьте до кипіння. Яйце розбийте в миску.
Потім за допомогою лопатки зробіть в сотейнику вир. У центр влийте яйце.
Через 3-4 хвилини жовток покриється білою плівкою, а яйце буде готово. Дістаньте його шумівкою з води.
Зберіть блюдо. На тост викладіть перець чилі, потім яйце і томатний соус. Все готово! Смачного!