Рецепт Яйця «Бенедикт» під соусом «Голландез» фото

Яйця «Бенедикт» під соусом «Голландез»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Яйця
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 1
Час приготування: 20 хв.

Вишуканий сніданок в американському стилі замовляли? Яйця Бенедикт під соусом Голландез - це не тільки смачно, але і естетично красиво і незвично. Готується таке смачне блюдо дуже швидко, пробуємо!

Опис приготування:

Поділюся секретом, як приготувати яйця Бенедикт під соусом Голландез. Все дуже просто і робиться буквально за 20 хвилин. В першу чергу готується соус, щоб соус не охолов, поки вариться яйце-пашот, потримайте його на водяній бані з мінімальною температурою підігріву. В оригінальному рецепті використовується свіженьке яйце, але оскільки в наших реаліях дуже проблематично його дістати, користуйтеся способом"варіння в пакетику" . Хай щастить!

  • Яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Жовток - 1 штука
  • Сік лимонний - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
яйця
Приготуємо соус"Голландез" . Встановлюємо невелику ємність на водяну баню, кладемо жовток і починаємо збивати його віночком, додаючи полурастопленное вершкове масло. Головне, щоб жовток не згорнувся, для цього масло вводиться поступово. В кінці додайте лимонний сік, щіпку солі і перцю.
яйця
Тепер пашіруем яйце. Застелите глибоку ємність харчовою плівкою або пакетом, змастіть оливковою олією і вбийте яйце. Трохи посоліть і зав'яжіть пакет зверху. Опускаємо пакет з яйцем в булькає, киплячу воду. Варіть 3-4 хвилини. Витягуємо пакет і акуратно дістаємо яйце.
яйця
На грінки викладається яйце-пашот і поливається соусом Голландез. Смачного!

Схожі рецепти