Яйця з беконом на сніданок
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати яйця з беконом на сніданок? Варіантів цієї страви багато: одні люблять нарізати бекон смужками і обсмажити окремо, інші ж вважають за краще подрібнити і змішати його з яйцями, потім смажити.
Ви можете знайти свій варіант, якщо перепробуете кілька способів. Бекон можете обсмажити окремо, потім викласти його і слідом на цьому жирі підсмажити яєчню. Сніданок, що складається з яєць і бекону, - це смачно і ситно, ви будете ситі до самого обіду. Їжте таку яєчню відразу після приготування.
- Бекон - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Помідори черрі - 3 штуки
- Петрушка - 1 штука
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
1. Тонко порежьте бекон. Нагрійте сковороду з оливковою олією на середньому вогні, додайте шматочки бекону і трохи обсмажте.
2. Вбийте в сковороду яйце, смажте до готовності білка, але жовток нехай залишається рідким.
3. Промийте петрушку і помідори черрі, поріжте петрушку і розріжте на дві частини помідори. Посоліть і поперчіть яйце, додайте помідори і зелень. Насолоджуйтесь блюдом.