Яйця з беконом і полентой
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування варених яєць з вершковою полентою, червоною цибулею, часником, сиром і обсмаженими скибочками бекону.
Цей легкий ситний сніданок готується за лічені хвилини.
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Часнику - 2 зубчики
- Вершкового масла - 2 Ст. Ложки
- Бекону - 4 скибочки
- Білого оцту - 2 Ст. Ложки
- Яєць - 8 штук
1. У середній каструлі довести воду до кипіння, зменшити вогонь і додати 2 столові ложки білого оцту і 1 чайну ложку ложка солі. Розбити в каструлю яйця і варити протягом приблизно 3 хвилин. Витягти з каструлі ложкою з прорізами і помістити в крижану воду. Відставити в сторону. Тримати воду на вогні. У сковороді обсмажити скибочки бекону до золотисто-коричневого кольору. Викласти на паперові рушники і дати стекти жиру. Коли бекон охолоне, нарізати.
2. Червоний цибулю і часник нарізати кубиками. У середній каструлі змішати молоко, води, 1/2 чайної ложки солі, часник і червоний лук. Довести до кипіння. Поступово додати поленту.
3. Варити на слабкому вогні, часто помішуючи, поки полента не загусне і не стане вершкової. Змішати з маслом, тертим сиром і беконом. Додати сіль і перець за смаком.
4. Викласти поленту в 4 миски. Повернути варені яйця в киплячу воду на приблизно 30 секунд, щоб зігріти. Викласти в кожну миску поверх поленти 2 яйця, посипати сиром, цибулею і беконом і відразу подавати.