Сирна коржик з полентой
(покроковий рецепт з фото)
Сирна коржик з полентой - дуже просте, сільське блюдо молдавської традиційної кухні. Готується ця смачна й поживна коржик всього півгодини і з чотирьох інгредієнтів - простіше не буває!
Сирна коржик з полентой - це дуже хороша ідея для ситного сніданку або навіть повноцінного обіду. Найпростіші інгредієнти, примітивний спосіб приготування - і дуже ситне, сільське блюдо остигає на вашій тарілці. Варто спробувати - контраст простоти приготування і одержуваного ефекту просто дивує
- Шпинат - 250 грам
- Сир м'який - 250 грам
- Яйця - 2 штуки
- Полента - 4 Ст. Ложки
- Сіль - - За смаком
Шпинат добре промиваємо і кладемо на гарячу сковороду. Готуємо шпинат, помішуючи, пару хвилин - він повинен істотно зменшитися в обсязі.
Змішуємо шпинат, яйця і поленту. Гарненько перемішуємо.
Додаємо сир і сіль, перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин (якщо поспішайте - можете не чекати 15 хвилин і готувати відразу ж).
Запікаємо 25-30 хвилин при 180 градусах.
Готову корж розрізаємо і подаємо в гарячому вигляді.