Рецепт Сирна коржик з полентой фото

Сирна коржик з полентой
(покроковий рецепт з фото)

Молдавська кухня
Молочні продукти , Сир
Дієтичне харчування
На швидку руку
Випічка , Гарячі страви , Коржі , Полента
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Сирна коржик з полентой - дуже просте, сільське блюдо молдавської традиційної кухні. Готується ця смачна й поживна коржик всього півгодини і з чотирьох інгредієнтів - простіше не буває!

Опис приготування:

Сирна коржик з полентой - це дуже хороша ідея для ситного сніданку або навіть повноцінного обіду. Найпростіші інгредієнти, примітивний спосіб приготування - і дуже ситне, сільське блюдо остигає на вашій тарілці. Варто спробувати - контраст простоти приготування і одержуваного ефекту просто дивує

  • Шпинат - 250 грам
  • Сир м'який - 250 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Полента - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - - За смаком
сирна коржик з полентой - фото крок 1
Шпинат добре промиваємо і кладемо на гарячу сковороду. Готуємо шпинат, помішуючи, пару хвилин - він повинен істотно зменшитися в обсязі.
сирна коржик з полентой - фото крок 2
Змішуємо шпинат, яйця і поленту. Гарненько перемішуємо.
сирна коржик з полентой - фото крок 3
Додаємо сир і сіль, перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин (якщо поспішайте - можете не чекати 15 хвилин і готувати відразу ж).
сирна коржик з полентой - фото крок 4
Запікаємо 25-30 хвилин при 180 градусах.
сирна коржик з полентой - фото крок 5
Готову корж розрізаємо і подаємо в гарячому вигляді.

Схожі рецепти