Фаршировані яйця з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Фаршировані яйця - це одне з найпростіших і доступних страв до столу. Начинку можна зробити на свій розсуд. Розповім про один з варіантів, як приготувати фаршировані яйця з беконом.
Таку закуску обов'язково подають холодною. Не рекомендую готувати її аж надто заздалегідь, адже яйця обвітрилася. Можна використовувати жовток для начинки, змішавши його зі сметаною, майонезом, сиром, піджаркою або зовсім відязикатися від нього. Закуска робиться дуже просто, можна зробити велику порцію або маленьку.
- Яйця - 12 штук
- Крем - 0, 5 склянки
- Гірчичний - 1-2 чайних ложок
- Часниковий порошок - 1 щіпка
- Бекон - 3-4 скибочок
- Зелень - За смаком
- Паприка - За смаком
1. Помістіть яйця в сотейник з холодною водою і відправте його на вогонь, після закипання варіть яйця близько 6-8 хвилин, зніміть їх з вогню і поставте під холодну воду. Очистіть яйця від шкаралупи і розріжте навпіл, видаліть жовток.
2. Виделкою розімніть жовтки в однорідну масу.
3. Змішайте жовтки зі сметаною, гірчицею, часниковим порошком, перемішайте гарненько.
4. Обсмажте бекон до золотистої скоринки, потім перекладіть на серветку, а після охолодження розкришите. Заповніть половинки яєць приготовленої сумішшю.
5. Прикрасьте яєчні половинки беконом, зеленою цибулею і паприкою.