Рецепт Фаршировані яйця з беконом фото

Фаршировані яйця з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Молочні продукти, Яйця
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення, Для діабетиків
На вечерю, На святковий стіл, Фуршет
Страви з начинкою

Фаршировані яйця - це одне з найпростіших і доступних страв до столу. Начинку можна зробити на свій розсуд. Розповім про один з варіантів, як приготувати фаршировані яйця з беконом.

Таку закуску обов'язково подають холодною. Не рекомендую готувати її аж надто заздалегідь, адже яйця обвітрилася. Можна використовувати жовток для начинки, змішавши його зі сметаною, майонезом, сиром, піджаркою або зовсім відязикатися від нього. Закуска робиться дуже просто, можна зробити велику порцію або маленьку.

  • Яйця - 12 штук
  • Крем - 0, 5 склянки
  • Гірчичний - 1-2 чайних ложок
  • Часниковий порошок - 1 щіпка
  • Бекон - 3-4 скибочок
  • Зелень - За смаком
  • Паприка - За смаком
фаршировані яйця з беконом - фото крок 1
1. Помістіть яйця в сотейник з холодною водою і відправте його на вогонь, після закипання варіть яйця близько 6-8 хвилин, зніміть їх з вогню і поставте під холодну воду. Очистіть яйця від шкаралупи і розріжте навпіл, видаліть жовток.
фаршировані яйця з беконом - фото крок 2
2. Виделкою розімніть жовтки в однорідну масу.
фаршировані яйця з беконом - фото крок 3
3. Змішайте жовтки зі сметаною, гірчицею, часниковим порошком, перемішайте гарненько.
фаршировані яйця з беконом - фото крок 4
4. Обсмажте бекон до золотистої скоринки, потім перекладіть на серветку, а після охолодження розкришите. Заповніть половинки яєць приготовленої сумішшю.
фаршировані яйця з беконом - фото крок 5
5. Прикрасьте яєчні половинки беконом, зеленою цибулею і паприкою.

Схожі рецепти