Яловичина з локшиною і квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Рекомендую приготувати на обід яловичину з локшиною, квасолею, соєвим соусом і арахісом. Таким ситним і смачним блюдом можна запросто нагодувати дорослого чоловіка, адже тут багато рослинного і тваринного білка.
Для тих, хто зайнятий важкими фізичними навантаженнями, необхідно споживати багато білка. Це потрібно не тільки для нарощування м'язової маси, але для підтримки здорового організму в цілому. Нижче дивіться рецепт, як приготувати яловичину з локшиною і квасолею.
- Локшина - 250 грам
- Яловичина - 650 грам
- Квасоля біла - 400 грам (консервована)
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Арахіс - 50 грам (смажений)
- Сіль, перець - За смаком
1. Підготуйте необхідні продукти. Яловичину наріжте на шматочки середньої величини.
2. Відваріть локшину в каструлі з киплячою підсоленою водою до готовності. Злийте воду, додайте подрібнений базилік.
3. У великій неглибокої сковороді нагрійте рослинну олію на середньому вогні. Приправте яловичину сіллю і перцем. Обсмажте до рум'яної скоринки протягом 5-6 хвилин з двох сторін.
4. Викладіть м'ясо на алюмінієву фольгу, накрийте і дайте постояти.
5. Додайте квасолю в сковороду. Смажте на середньому вогні, перемішуючи час від часу від 2 до 3 хвилин.
6. Додайте локшину, соєвий соус, готуйте близько 30 секунд.
7. Сервіруйте локшину і квасоля на тарілку, викладіть зверху яловичину, арахіс, свіжий базилік. Смачного!