Рецепт Яловичина з локшиною і квасолею фото

Яловичина з локшиною і квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
М'ясо, Макарони, Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Рекомендую приготувати на обід яловичину з локшиною, квасолею, соєвим соусом і арахісом. Таким ситним і смачним блюдом можна запросто нагодувати дорослого чоловіка, адже тут багато рослинного і тваринного білка.

Для тих, хто зайнятий важкими фізичними навантаженнями, необхідно споживати багато білка. Це потрібно не тільки для нарощування м'язової маси, але для підтримки здорового організму в цілому. Нижче дивіться рецепт, як приготувати яловичину з локшиною і квасолею.

  • Локшина - 250 грам
  • Яловичина - 650 грам
  • Квасоля біла - 400 грам (консервована)
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Арахіс - 50 грам (смажений)
  • Сіль, перець - За смаком
яловичина з локшиною і квасолею - фото крок 1
1. Підготуйте необхідні продукти. Яловичину наріжте на шматочки середньої величини.
яловичина з локшиною і квасолею - фото крок 2
2. Відваріть локшину в каструлі з киплячою підсоленою водою до готовності. Злийте воду, додайте подрібнений базилік.
яловичина з локшиною і квасолею - фото крок 3
3. У великій неглибокої сковороді нагрійте рослинну олію на середньому вогні. Приправте яловичину сіллю і перцем. Обсмажте до рум'яної скоринки протягом 5-6 хвилин з двох сторін.
яловичина з локшиною і квасолею - фото крок 4
4. Викладіть м'ясо на алюмінієву фольгу, накрийте і дайте постояти.
яловичина з локшиною і квасолею - фото крок 5
5. Додайте квасолю в сковороду. Смажте на середньому вогні, перемішуючи час від часу від 2 до 3 хвилин.
яловичина з локшиною і квасолею - фото крок 6
6. Додайте локшину, соєвий соус, готуйте близько 30 секунд.
яловичина з локшиною і квасолею - фото крок 7
7. Сервіруйте локшину і квасоля на тарілку, викладіть зверху яловичину, арахіс, свіжий базилік. Смачного!

Схожі рецепти