Рецепт Яловичина з локшиною в кисло-солодкому соусі фото

Яловичина з локшиною в кисло-солодкому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо, Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Кисле

Рецепт приготування яловичини з локшиною в кисло-солодкому соусі. Блюдо гостре, швидко і легко готується.

Дуже оригінальний, швидкий і смачний рецепт приготування локшини до чудесного вечері. Швидко і просто готується. Вас не залишить байдужими незвичайний кисло-солодкий смак соєвого соусу, кетчупу і пекучого перцю.

  • Кетчуп - 30 грам
  • Перець чилі - 1 штука
  • Цибуля зелена - 200 грам
  • Мед - 30 грам
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Яловичина - 350 грам
  • Пшеничне борошно - 50 грам
  • Соус соєвий - 30 мілілітрів
  • Кріп - 100 грам
  • Спагеті - 200 грам
  • Печериці - 150 грам
  • Перець болгарський - 150 грам
яловичина з локшиною в кисло-солодкому соусі - фото крок 1
1. Тонкими смужками ріжемо яловичину, бажано дуже тоненькими. Перш ніж м'ясо обсмажувати, посипаємо його борошном, для отримання золотистої хрусткої скоринки, завдяки чому в м'ясі зберігається сік. Шматочки м'яса посипаємо, добре перемішуючи. Починаємо обсмажувати.
яловичина з локшиною в кисло-солодкому соусі - фото крок 2
2. Вливаємо рослинного масла на сковороду, викладаємо туди м'ясо, і через кілька хвилин обсмажування, воно готове.
яловичина з локшиною в кисло-солодкому соусі - фото крок 3
3. Тепер займемося овочами. Щоб блюдо стало гострим. Додаємо пекучого перцю, нарізаючи його соломкою. Інші овочі вибираємо за смаком. Можна брати зелену цибулю, болгарський перець і печериці. Все нарізаємо соломкою.
яловичина з локшиною в кисло-солодкому соусі - фото крок 4
4. Беремо будь-яку тонку локшину. Варимо її цілком, дещо не доварівая, так як вона ще буде гаситися в соусі.
яловичина з локшиною в кисло-солодкому соусі - фото крок 5
5. Обсмажити на сковороді печериці, додаючи мед і перець. Викладаємо яловичину в овочі, потім необхідно додати соєвий соус, і кілька ложок кетчупу.
яловичина з локшиною в кисло-солодкому соусі - фото крок 6
6. У сковороду викладаємо локшину, потім посипати кропом і зеленою цибулею. Блюдо потримати на плиті хвилини 3 і вимикати.

Схожі рецепти