Яловичина в кисло-солодкому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Зробити для своєї сім'ї чудовий вечерю і приготувати їм неймовірно смачне м'ясо дуже просто, треба лише знати хороший рецепт, як, наприклад, ось цей простий рецепт яловичини в кисло-солодкому соусі.
Сьогодні я хочу поділитися з вами дуже цікавим рецептом і розповісти, як приготувати яловичину в кисло-солодкому соусі, отличнейшее м'ясо з незвичайним смаком. Взагалі, такий спосіб приготування м'яса прийшов до нас з Китаю, але оскільки традиційні рецепти включають в себе дуже багато різних інгредієнтів, то я знайшла більш простий спосіб, для якого продуктів потрібно не так вже й багато. І що саме чудове тут так це те, що смак м'яса при цьому залишається таким же незвичайним і приголомшливим, так що ми нічого не втрачаємо. Дуже раджу вам спробувати цей рецепт приготування яловичини в кисло-солодкому соусі, повірте ви не пошкодуєте про витрачений час.
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Ананаси консервовані - 300 грам
- Паста томатна - 4-5 Ст. Ложок
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком