Рецепт Яловичина в кисло-солодкому соусі фото

Яловичина в кисло-солодкому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо , Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Кисле
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Зробити для своєї сім'ї чудовий вечерю і приготувати їм неймовірно смачне м'ясо дуже просто, треба лише знати хороший рецепт, як, наприклад, ось цей простий рецепт яловичини в кисло-солодкому соусі.

Опис приготування:

Сьогодні я хочу поділитися з вами дуже цікавим рецептом і розповісти, як приготувати яловичину в кисло-солодкому соусі, отличнейшее м'ясо з незвичайним смаком. Взагалі, такий спосіб приготування м'яса прийшов до нас з Китаю, але оскільки традиційні рецепти включають в себе дуже багато різних інгредієнтів, то я знайшла більш простий спосіб, для якого продуктів потрібно не так вже й багато. І що саме чудове тут так це те, що смак м'яса при цьому залишається таким же незвичайним і приголомшливим, так що ми нічого не втрачаємо. Дуже раджу вам спробувати цей рецепт приготування яловичини в кисло-солодкому соусі, повірте ви не пошкодуєте про витрачений час.

  • Яловичина - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Ананаси консервовані - 300 грам
  • Паста томатна - 4-5 Ст. Ложок
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
яловичина в кисло-солодкому соусі - фото крок 1
У сковороду наливаємо трохи оливкового масла і ставимо її на вогонь. Поки масло нагрівається, ми нарізаємо яловичину поперек волокон, а потім викладаємо на сковороду.
яловичина в кисло-солодкому соусі - фото крок 2
Смажимо м'ясо по кілька хвилин з кожного боку до утворення рум'яної скоринки.
яловичина в кисло-солодкому соусі - фото крок 3
Поки яловичина смажиться, чистимо цибулю і нарізаємо його півкільцями.
яловичина в кисло-солодкому соусі - фото крок 4
Відкриваємо банку з ананасами і відкидаємо їх на друшляк, сік зливаємо в миску (він нам стане в нагоді).
яловичина в кисло-солодкому соусі - фото крок 5
Обсмажене м'ясо перекладаємо поки на тарілку, а на сковороду викладаємо цибулю, смажимо його до золотистого кольору.
яловичина в кисло-солодкому соусі - фото крок 6
Тепер додаємо до цибулі ананаси, перемішуємо і смажимо все ще кілька хвилин, потім виливаємо на сковороду сік від ананасів.
яловичина в кисло-солодкому соусі - фото крок 7
Коли ананаси трохи погасять, ми викладаємо на сковороду томатну пасту, перемішуємо все.
яловичина в кисло-солодкому соусі - фото крок 8
Тушкуємо соус на повільному вогні хвилин 7-10.
яловичина в кисло-солодкому соусі - фото крок 9
Потім викладаємо обсмажене м'ясо в форму для запікання.
яловичина в кисло-солодкому соусі - фото крок 10
І поливаємо його приготованим кисло-солодким соусом.
яловичина в кисло-солодкому соусі - фото крок 11
Накриваємо форму фольгою і ставимо в розігріту до 220 градусів духовку на 30-35 хвилин. Ось так просто і без особливих зусиль ми приготували чудовий вечеря. Смачного!

Схожі рецепти