Рецепт Яловичина, тушкована в кисло-солодкому соусі фото

Яловичина, тушкована в кисло-солодкому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Яловичина, тушкована в кисло-солодкому соусі, - це блюдо для справжніх гурманів. Таке буйство смаків здатне вбити наповал. Обов'язково спробуйте приготувати м'ясо в кисло-солодкому соусі своїм близьким.

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати яловичину, тушковану в кисло-солодкому соусі, щось не баріться, а просто прочитайте цей рецепт. Це дуже популярна страва і не дарма, адже його смак просто незабутній. А яловичина виходить м'якою і соковитою.

  • Аджика - 10 грам
  • Яловичина - 500 грам (м'якоть)
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Петрушка свіжа - 1/2 пучка
  • Цукор - 20 грам
  • Сіль - 10 грам
  • Вода кип'ячена - 100 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 20 грам
  • Помідори - 1 штука
  • Сік томатний - 100 мілілітрів
яловичина, тушкована в кисло-солодкому соусі - фото крок 1
Насамперед підготуйте м'ясо. Для цього рецепта ідеально підійде м'якоть яловичини або телятини. Якщо м'ясо було заморожено, дайте йому відтанути при кімнатній температурі. Потім зачистите його від плівок і жилок. Наріжте на кубики.
яловичина, тушкована в кисло-солодкому соусі - фото крок 2
У сковороді розтопіть шматочок вершкового масла. На сильному вогні підсмажте яловичину, щоб вона покрилася зовні рум'яною скоринкою, а всередині залишилася соковитою. Потім до м'яса додайте нарізану шматочками або півкільцями білий ріпчаста цибуля.
яловичина, тушкована в кисло-солодкому соусі - фото крок 3
Тепер додайте в м'ясо цибулю і нарізаний кубиками помідор. Перед тим як це зробити, ошпарьте його окропом і зніміть шкірку.
яловичина, тушкована в кисло-солодкому соусі - фото крок 4
Тепер прийшла черга борошна. Частинами введіть її до м'яса з овочами, постійно перемішуючи. Підсмажуйте всі інгредієнти пару хвилин.
яловичина, тушкована в кисло-солодкому соусі - фото крок 5
Візьміть томатний сік, з'єднайте його з водою в окремому посуді. Влийте суміш до м'яса з овочами, додайте цукор і сіль. Гасіть на маленькому вогні блюдо до повної готовності, це займе близько години. В кінці додайте аджику і рубану петрушку.

Схожі рецепти