Рецепт Яловичина з локшиною «Нікудзяга» фото

Яловичина з локшиною «Нікудзяга»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
М'ясо , Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Незвичайна назва - не привід відмовляти собі в приготуванні, адже за ним ховаються цілком звичні інгредієнти. У перекладі блюдо означає «м'ясо і картоплю». Ділюся рецептом!

Опис приготування:

Блюдо дуже ситне і смачне, готувати його варто на маленькому вогні, щоб овочі і м'ясо встигли насититися соками один одного і вийшли м'якими. Є різні варіації цього блюда. Варто відзначити, що блюдо буде ще смачніше, якщо дати йому настоятися ніч.

  • Яловичина - 300 грам
  • Картопля - 8 штук
  • Помідори - 2 штуки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Локшина - 200 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Саке - 1 Склянка
  • Соєвий соус - 1/4 склянки
  • Зелений стручковий горох - 80 грам
яловичина з локшиною
1. Помийте і наріжте тонкими скибочками м'ясо. Чистий, наріжте великими шматочками цибулю і моркву. Нагрійте сковороду, додайте в неї масло і цукор, потім викладіть м'ясо і обсмажте.
яловичина з локшиною
2. Почистіть і поріжте навпіл картопля. Надішліть в сковороду картопля, нарізані помідори, цибуля, готову локшину, соєвий соус, морква і саке.
яловичина з локшиною
3. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і накрийте кришкою, готуйте близько 1 годину, до м'якості овочів. Промийте горох і поріжте його навпіл. Додайте в сковороду і готуйте ще 5 хвилин.
яловичина з локшиною
4. Пригощайтеся!

Схожі рецепти