Рецепт Японське рагу «Нікудзяга» фото

Японське рагу «Нікудзяга»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Птах, Курка, Куряча грудка
Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рагу

Незважаючи на складну назву, блюдо дуже просте, дієтичне, але дуже смачне! Це овочеве рагу сподобається тим, хто дотримується здорового харчування, адже в ньому немає смаженого, жирного і шкідливого!

Назва дуже складне, а блюдо найпростіше - тушковане рагу з картоплі, морквини і цибулі з додаванням шматочків курячої грудки. Дуже смачно, соковитий, НЕ шкідливо. Раджу приготувати!

  • Картопля - 4 штуки
  • Куряча грудка - 200 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Вино біле - 2 Ст. Ложки (напівсолодке)
  • Вода - 300 мілілітрів
рагу по-японськи
Лук наріжте пір'ям, картоплю - кубиками, морква - кружальцями, курячу грудку - довільно.
рагу по-японськи
Додайте трохи масла і обсмажте цибулю близько 5 хвилин.
рагу по-японськи
Додайте курку і обсмажити до зміни її кольору (близько 7 хвилин).
рагу по-японськи
Додайте інші овочі. Додати сіль, поперчіть.
рагу по-японськи
Додайте води стільки, щоб овочі були покриті, соєвий соус і вино (ідеально саке).
рагу по-японськи
Коли вода закипить, накрийте щільно фольгою. Зробіть в ній кілька проколів для виходу пари.
рагу по-японськи
Зробіть вогонь мінімальним і тушкуйте 30 хвилин. Потім подайте до столу.

Схожі рецепти