Рецепт Японське рагу «Нікудзяга» фото

Японське рагу «Нікудзяга»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Незважаючи на складну назву, блюдо дуже просте, дієтичне, але дуже смачне! Це овочеве рагу сподобається тим, хто дотримується здорового харчування, адже в ньому немає смаженого, жирного і шкідливого!

Опис приготування:

Назва дуже складне, а блюдо найпростіше - тушковане рагу з картоплі, морквини і цибулі з додаванням шматочків курячої грудки. Дуже смачно, соковитий, НЕ шкідливо. Раджу приготувати!

  • Картопля - 4 штуки
  • Куряча грудка - 200 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Вино біле - 2 Ст. Ложки (напівсолодке)
  • Вода - 300 мілілітрів
рагу по-японськи
Лук наріжте пір'ям, картоплю - кубиками, морква - кружальцями, курячу грудку - довільно.
рагу по-японськи
Додайте трохи масла і обсмажте цибулю близько 5 хвилин.
рагу по-японськи
Додайте курку і обсмажити до зміни її кольору (близько 7 хвилин).
рагу по-японськи
Додайте інші овочі. Додати сіль, поперчіть.
рагу по-японськи
Додайте води стільки, щоб овочі були покриті, соєвий соус і вино (ідеально саке).
рагу по-японськи
Коли вода закипить, накрийте щільно фольгою. Зробіть в ній кілька проколів для виходу пари.
рагу по-японськи
Зробіть вогонь мінімальним і тушкуйте 30 хвилин. Потім подайте до столу.

Схожі рецепти