Рецепт Яловичина з локшиною «5 спецій» фото

Яловичина з локшиною «5 спецій»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо, Яловичина, Говяжа вирізка, Локшина
Рецепти для схуднення
На вечерю
Гарячі страви

Яловичина з локшиною"5 спецій" - класичне блюдо азіатської кухні. Дуже ароматне, дуже яскраве і смачне. Головний інгредієнт у страві - суміш п'яти спецій: koriandr, бадьян, гвоздика, кріп і кориця.

Яскравий представник класичної азіатської кухні блюдо - яловичина з локшиною"5 спецій" абсолютний фаворит на моїй кухні. Спробувавши цей рецепт, я зрозуміла: це любов з першого ложки. Яскраве, соковите, дуже насичене за смаком і дуже красиве при подачі блюдо, і сьогодні я поділюся рецептом, як його приготувати. Найголовніша складова - це спеції, а точніше - суміш з 5 спецій. Ця приправа буває різною за складом, продається вона вже готової, але можна її змішати і самостійно. З цією приправою потрібно бути дуже обережною, так як вона дуже яскрава і ароматна, додавайте потроху - і ви зрозумієте, коли блюдо придбає той самий смак. Локшину в ньому можна замінити на спагетті, вони також відмінно підійдуть. Насолоджуйтесь!

  • Яловичина - 450 грам
  • Локшина або спагетті - 280 грам (в сухому вигляді)
  • Коричневий цукор - 1 Ст. Ложка
  • Приправа - 1/4 чайних ложки(5 спецій)
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Імбир свіжий - 2 чайних ложки
  • Лук-пориста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Braai - 1/3 пучка
  • Кунжут - 1/2 чайних ложки
  • Зелена цибуля - 1/3 пучка
1
М'ясо помийте і поріжте на невеликі тонкі скибочки.
2
Соєвий соус змішайте в глибокій мисці з приправою"5 спецій" і коричневим цукром.
3
М'ясо складіть в маринад і залиште на 15 хвилин. Поки м'ясо маринується, відваріть локшину в підсоленій воді згідно з інструкцією на пачці.
4
На сковороді або в воке обсмажте очищений часник і імбир (2-3 хвилини до золотистого кольору).
5
Додайте м'ясо в сковороду або вок до часнику з імбиром. Обсмажте його по 2 хвилини з кожного боку.
6
Додайте відварену локшину, тонко нашатковану моркву, і нарізану цибулю-порей до м'яса. Залийте маринадом і протушкувати 1-2 хвилини.
7
Локшина подається гарячої, прямо зі сковороди. При подачі прикрасьте зеленою цибулею і гілочками свіжої кінзи.

Схожі рецепти