Яловичина з локшиною «5 спецій»
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина з локшиною"5 спецій" - класичне блюдо азіатської кухні. Дуже ароматне, дуже яскраве і смачне. Головний інгредієнт у страві - суміш п'яти спецій: koriandr, бадьян, гвоздика, кріп і кориця.
Яскравий представник класичної азіатської кухні блюдо - яловичина з локшиною"5 спецій" абсолютний фаворит на моїй кухні. Спробувавши цей рецепт, я зрозуміла: це любов з першого ложки. Яскраве, соковите, дуже насичене за смаком і дуже красиве при подачі блюдо, і сьогодні я поділюся рецептом, як його приготувати. Найголовніша складова - це спеції, а точніше - суміш з 5 спецій. Ця приправа буває різною за складом, продається вона вже готової, але можна її змішати і самостійно. З цією приправою потрібно бути дуже обережною, так як вона дуже яскрава і ароматна, додавайте потроху - і ви зрозумієте, коли блюдо придбає той самий смак. Локшину в ньому можна замінити на спагетті, вони також відмінно підійдуть. Насолоджуйтесь!
- Яловичина - 450 грам
- Локшина або спагетті - 280 грам (в сухому вигляді)
- Коричневий цукор - 1 Ст. Ложка
- Приправа - 1/4 чайних ложки(5 спецій)
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Імбир свіжий - 2 чайних ложки
- Лук-пориста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Braai - 1/3 пучка
- Кунжут - 1/2 чайних ложки
- Зелена цибуля - 1/3 пучка