Суп з квасолею і локшиною
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати суп з квасолею і локшиною? Спробуйте зробити таке блюдо з використанням куркуми. Це корисна пряність не тільки корисна, але і зробить ваш суп сонячним і підніме вам настрій.
Я свідомо не клала в суп інші спеції і зелень. Хотілося підкреслити яскравість самого супу і його ніжну структуру. Бульйон ідеально прозорий, а цей жовтий колір куркуми робить його яскравим і прямо-таки сонячним. Саме такого сонця зазвичай не вистачає взимку.
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Локшина - 50 грам
- Квасоля консервована - 200 грам (в банках)
- Рослинна олія - За смаком
Для приготування супу візьміть необхідні продукти: картопля, морква, цибуля, часник, квасоля консервовану, kurkumu, локшину готову або домашню, рослинна олія, спеції.
Очищену картоплю наріжте кубиком і помістіть в каструлю. Залийте його водою і поставте варитися. Коли вода закипить, додайте трохи солі. Це додасть смак не тільки бульйону, але і самому картоплі.
Ріпчасту цибулю наріжте невеликими кубиками.
Моркву натріть на крупній тертці.
На рослинному маслі обсмажити цибулю, додайте моркву. Гасіть овочі на слабкому вогні до м'якості.
Додайте до овочів куркуму. Перемішайте. Вимкніть вогонь.
У киплячий овочевий бульйон додайте квасолю з банки (разом з соусом) і локшину. Локшину можна взяти готову, а можна зробити її самостійно.
У бульйон додайте зажарку. Добре перемішайте. Видавіть через прес кілька зубчиків часнику. Посоліть і поперчіть за смаком. Можна додати і інших спецій на ваш розсуд. Доведіть суп до готовності, а потім вимикайте його.
Розлийте суп по тарілочках і подайте до столу.