Яловичина, томлена з морквою в винному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Ніжна яловичина з шматочками моркви, цибулі та часнику в ароматному соусі на основі вершкового масла, апельсинового соку і білого вина. Зі спецій пропоную додати каррі і корицю. Дивіться!
Найлегший і смачний рецепт приготування м'яса. Потрібно просто поставити каструлю (бойлер) в розігріту до 130 ° С духовку і томити протягом 4 годин. Усе! Обов'язково накрийте кришкою, щоб рідина не википала так швидко. Вибір білого вина за вами, тут справа смаку. Хай щастить!
- Яловичина - 400 грам
- Морква - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків (якщо невеликий, то більше)
- Вершкове масло - 50 грам
- Апельсиновий фреш - 60 мілілітрів
- Вино біле сухе - 75 мілілітрів
- Каррі - 2 щіпки
- Обкладинка - 1 щіпка
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком
1. Підготуйте продукти. Приступимо.
2. Вимийте апельсин, поріжте на дві половинки і відіжміть сік. Штам по kostoček.
3. Яловичину поріжте великими шматочками. Поперчіть, приправити сіллю. Очищені овочі також поріжте крупно.
4. У сотейнику з'єднайте вершкове масло, вино і апельсиновий сік. Додайте корицю і каррі. Прогрійте соус, щоб розтануло масло.
5. У казан або вогнетривку керамічну каструлю покладіть овочі і м'ясо. Залийте соусом, перемішайте. Відкоректуйте на сіль. Закрийте казан кришкою і поставте в гарячу духовку на 4 години нудитися при температурі 130 градусів.
6. Яловичина, томлена з морквою в винному соусі готова!
7. Пробуйте! аромат казковий!