Рецепт Індичка в винному соусі фото

Індичка в винному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах , Філе індички
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Фуршет
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Цей рецепт приготування індички в винному соусі дозволить вам з зазвичай Суховатого філе зробити соковиту, смачну і ситну закуску! У гарячому вигляді можна подавати з гарніром, в холодному - з shpazhkah!

Опис приготування:

Цей простий рецепт індички в винному соусі вам обов'язково сподобається! У мене завжди індичка, як і курка, виходили сухуватими. Тому я їх готую завжди, змішуючи з чимось соковитим - цибулею і яблуком, наприклад. Спробуйте, намагайтеся рецептуру дотримуватися - соус тут відіграє велику роль.

  • Філе індички - 500 грам
  • Яблуко - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Імбир сушений - 1 Чайна ложка
  • Яйце - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - 0.3 склянки
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Вино червоне сухе - 1 Склянка
  • Соєвий соус - 0.5 склянки
  • Соус барбекю - 0.5 склянки
  • Яблуко - 1 штука (маленьке)
  • Томатний соус - 0.5 склянки
індичка в винному соусі - фото крок 1
1. Індичку ріжемо як можна дрібніше. Також подрібнити цибулю, яблуко і часник. Змішаємо в мисці разом з яйцем, панірувальними сухарями і імбиром. Сіль - за смаком.
індичка в винному соусі - фото крок 2
2. Прогріваємо оливкова олія. Формуємо з отриманого фаршу кульки, обсмажити їх з усіх боків.
індичка в винному соусі - фото крок 3
3. Коли зарум'яняться, вогонь зменшуємо, вливаємо соуси і вино. Спеції - за смаком. Доводимо до кипіння під кришкою.
індичка в винному соусі - фото крок 4
4. Смачного!

Схожі рецепти