Індичка в винному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт приготування індички в винному соусі дозволить вам з зазвичай Суховатого філе зробити соковиту, смачну і ситну закуску! У гарячому вигляді можна подавати з гарніром, в холодному - з shpazhkah!
Цей простий рецепт індички в винному соусі вам обов'язково сподобається! У мене завжди індичка, як і курка, виходили сухуватими. Тому я їх готую завжди, змішуючи з чимось соковитим - цибулею і яблуком, наприклад. Спробуйте, намагайтеся рецептуру дотримуватися - соус тут відіграє велику роль.
- Філе індички - 500 грам
- Яблуко - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Імбир сушений - 1 Чайна ложка
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 0.3 склянки
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Вино червоне сухе - 1 Склянка
- Соєвий соус - 0.5 склянки
- Соус барбекю - 0.5 склянки
- Яблуко - 1 штука (маленьке)
- Томатний соус - 0.5 склянки
1. Індичку ріжемо як можна дрібніше. Також подрібнити цибулю, яблуко і часник. Змішаємо в мисці разом з яйцем, панірувальними сухарями і імбиром. Сіль - за смаком.
2. Прогріваємо оливкова олія. Формуємо з отриманого фаршу кульки, обсмажити їх з усіх боків.
3. Коли зарум'яняться, вогонь зменшуємо, вливаємо соуси і вино. Спеції - за смаком. Доводимо до кипіння під кришкою.
4. Смачного!