Кролик в апельсиново-винному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати кролика в ніжному і ароматному соусі. М'ясо кролика відрізняється чарівним смаком, до того ж, вважається дієтичним. Таке блюдо можна подати навіть на святковий стіл!
За час тривалого гасіння цибулю встигає розваритися і соус стає однорідним, дуже ароматним і смачним. При подачі можна полити цим соусом гарнір або подати його окремо в соуснику.
- Крольчатина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Апельсин - 1 штук
- Вино біле сухе - 100 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Шматочки кролика обсмажити з усіх боків.
Додайте нарізану цибулю. Обсмажте все разом.
Потім влийте свіжовичавлений апельсиновий сік і біле вино. Додайте сіль і спеції. Доведіть до кипіння і тушкуйте під кришкою на маленькому вогні 1, 5 годину. При необхідності можна підлити трохи води.
Смачного!