Морква, томлена в вершках
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо добре і як гарнір, і як самостійне. Готується дуже просто і швидко. До того ж, воно неодмінно урізноманітнює ваш стіл. Особливо сподобається діткам. Всім раджу приготувати!
У цій страві не обов'язково використовувати саме шалот, цілком підійде і звичайний ріпчаста! Також цілком можна додати прованські або італійські трави, це додасть страві пікантну нотку.
- Морква - 400 грам
- Luk-salotų - 1 штука
- Вершки - 130 мілілітрів
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Вершкове масло - 40 грам
- Зелень - 4 штуки
1. Моркву і цибулю почистіть і довільно наріжте.
2. Розтопити вершкове масло.
3. Додайте цибулю з морквою, сіль, цукор і тушкуйте хвилин 10.
4. Зелень наріжте.
5. Змішайте вершки з зеленню.
6. Вилийте вершки і тушкуйте на невеликому вогні ще хвилин 10.
7. Смачного!