Рецепт Морква, томлена в вершках фото

Морква, томлена в вершках
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Овочі , Молочні продукти , Вершки , Морква , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Блюдо добре і як гарнір, і як самостійне. Готується дуже просто і швидко. До того ж, воно неодмінно урізноманітнює ваш стіл. Особливо сподобається діткам. Всім раджу приготувати!

Опис приготування:

У цій страві не обов'язково використовувати саме шалот, цілком підійде і звичайний ріпчаста! Також цілком можна додати прованські або італійські трави, це додасть страві пікантну нотку.

  • Морква - 400 грам
  • Luk-salotų - 1 штука
  • Вершки - 130 мілілітрів
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Зелень - 4 штуки
морква, томлена в вершках - фото крок 1
1. Моркву і цибулю почистіть і довільно наріжте.
морква, томлена в вершках - фото крок 2
2. Розтопити вершкове масло.
морква, томлена в вершках - фото крок 3
3. Додайте цибулю з морквою, сіль, цукор і тушкуйте хвилин 10.
морква, томлена в вершках - фото крок 4
4. Зелень наріжте.
морква, томлена в вершках - фото крок 5
5. Змішайте вершки з зеленню.
морква, томлена в вершках - фото крок 6
6. Вилийте вершки і тушкуйте на невеликому вогні ще хвилин 10.
морква, томлена в вершках - фото крок 7
7. Смачного!

Схожі рецепти