Томлена яловичина зі спеціями
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете спробувати по-справжньому м'яке м'ясо, яке тане в роті, погляньте на цей рецепт. Я хочу навчити вас, як приготувати томління яловичину зі спеціями, від якої не відірватися
Хочу відразу звернути вашу увагу на те, що використовуватися в цьому рецепті можуть найрізноманітніші спеції, а саме ті, що вам до душі. Чим більше ароматних добавок, тим пікантні вийде блюдо. Така яловичина може бути подана і як основне гаряче, і бути начинкою в м'ясний пиріг, наприклад, сендвіч або інші закуски.
- Яловичина - 1 кілограм
- Цибулина - 3 штуки
- Імбир - 1 штука (шматочок)
- Часник - 2 штуки (головки)
- Чилі - 1-4 штук
- Оцет - 1 Ст. Ложка (або пару помідор)
- Сіль і спеції - За смаком(Ferry Масала, koriandr, чилі, паприка, куркуми і TD)
1. Насамперед очистіть і подрібніть імбир, цибуля, часник, чилі. Вимийте і наріжте середніми шматочками м'ясо.
2. Використовуйте жароміцний посуд з товстими стінками! Викладіть на дно спеції і обсмажте їх трохи на вогні.
3. Додайте яловичину.
4. А слідом цибулю, імбир, часник, чилі і сіль за смаком.
5. Ретельно перемішайте всі, обсмажте хвилин 15-20. Потім додайте трохи води. Накрийте кришкою і відправте в розігріту до 160 градусів духовку. Там млоїте яловичину 1.5-2 години до повної готовності.
6. Ось така ніжна томлена яловичина зі спеціями вийде в результаті. Смачного!