Рецепт Томлена яловичина зі спеціями фото

Томлена яловичина зі спеціями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Якщо ви хочете спробувати по-справжньому м'яке м'ясо, яке тане в роті, погляньте на цей рецепт. Я хочу навчити вас, як приготувати томління яловичину зі спеціями, від якої не відірватися

Опис приготування:

Хочу відразу звернути вашу увагу на те, що використовуватися в цьому рецепті можуть найрізноманітніші спеції, а саме ті, що вам до душі. Чим більше ароматних добавок, тим пікантні вийде блюдо. Така яловичина може бути подана і як основне гаряче, і бути начинкою в м'ясний пиріг, наприклад, сендвіч або інші закуски.

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Цибулина - 3 штуки
  • Імбир - 1 штука (шматочок)
  • Часник - 2 штуки (головки)
  • Чилі - 1-4 штук
  • Оцет - 1 Ст. Ложка (або пару помідор)
  • Сіль і спеції - За смаком(Ferry Масала, koriandr, чилі, паприка, куркуми і TD)
томлена яловичина зі спеціями - фото крок 1
1. Насамперед очистіть і подрібніть імбир, цибуля, часник, чилі. Вимийте і наріжте середніми шматочками м'ясо.
томлена яловичина зі спеціями - фото крок 2
2. Використовуйте жароміцний посуд з товстими стінками! Викладіть на дно спеції і обсмажте їх трохи на вогні.
томлена яловичина зі спеціями - фото крок 3
3. Додайте яловичину.
томлена яловичина зі спеціями - фото крок 4
4. А слідом цибулю, імбир, часник, чилі і сіль за смаком.
томлена яловичина зі спеціями - фото крок 5
5. Ретельно перемішайте всі, обсмажте хвилин 15-20. Потім додайте трохи води. Накрийте кришкою і відправте в розігріту до 160 градусів духовку. Там млоїте яловичину 1.5-2 години до повної готовності.
томлена яловичина зі спеціями - фото крок 6
6. Ось така ніжна томлена яловичина зі спеціями вийде в результаті. Смачного!

Схожі рецепти