Рецепт Ягненок Наварин фото

Ягненок Наварин
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо, Баранина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Традиційне французьке блюдо з тушкованою баранини з весняними овочами, такими як зелений горошок і моркву.

1. Нарізати баранину на середні шматки.

2. Нагріти 1 столову ложку масла у великій кассероль. Підсмажити кілька шматків баранини на середньому вогні. Обсмажувати до коричневого кольору з усіх боків.

3. Викласти всі шматки м'яса в кассероль, додати часник, гасити на сильному вогні протягом 1 хвилини.

4. Злити половину всього жиру. Посипати м'ясо борошном, сіллю і перцем. Продовжувати гасити м'ясо на сильному вогні близько 2 хвилин.

5. Нагріти бульйон в окремій каструльці. Залити до м'яса. Додати нарізані помідори і зелень. Варити протягом 30 хвилин, зменшивши вогонь до середнього.

6. Додати моркву, ріпу і цибулю. Готувати на слабкому вогні ще хвилин 30.

7. Відварити горох в киплячій підсоленій воді (досить 5 хвилин). Додати горох до м'яса за 5 хвилин до подачі на стіл.

  • Баранина - 1, 8 кілограма (плече, шия, груди)
  • Мука - 2 Ст. Ложки
  • Стиглі помідори - 4 штуки
  • Морква - 5 штук
  • Буряк - 5 штук
  • Маленькі цибулини - 12 штук
  • Зелений горіх - 450 грам
  • Часник - 2 зубчики (розчавити)
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Чебрець - 1/4 чайних ложки
  • Сіль і перець - - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Нарізати баранину на середні шматки.

2. Нагріти 1 столову ложку масла у великій кассероль. Підсмажити кілька шматків баранини на середньому вогні. Обсмажувати до коричневого кольору з усіх боків.

3. Викласти всі шматки м'яса в кассероль, додати часник, гасити на сильному вогні протягом 1 хвилини.

4. Злити половину всього жиру. Посипати м'ясо борошном, сіллю і перцем. Продовжувати гасити м'ясо на сильному вогні близько 2 хвилин.

5. Нагріти бульйон в окремій каструльці. Залити до м'яса. Додати нарізані помідори і зелень. Варити протягом 30 хвилин, зменшивши вогонь до середнього.

6. Додати моркву, ріпу і цибулю. Готувати на слабкому вогні ще хвилин 30.

7. Відварити горох в киплячій підсоленій воді (досить 5 хвилин). Додати горох до м'яса за 5 хвилин до подачі на стіл.

Схожі рецепти