Рецепт Vindalu фото

Vindalu
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
М'ясо , Свинина
Веганські страви
На обід , На вечерю , Романтична вечеря
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Для довідки: vindalu - це популярне індійське блюдо, готувати яке місцевих жителів навчили португальські моряки. Інгредієнтів для віндалу багато не потрібно, так що приготувати можна і вдома.

Опис приготування:

Не лякайтеся незнайомого назви: приготувати віндалу в домашніх умовах дуже просто. По суті, і інгредієнтів ніяких дивовижних не треба. Хіба що індійські спеції потрібні, але їх можна в будь-якому супермаркеті купити (хоча, звичайно, хороші індійські спеції можна знайти тільки в самій Індії, але будемо виходити з наявних реалій). А так, рецепт віндалу дуже простий, розбереться кожен. Хай щастить!

  • Свинина - 1 кілограм
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Вершкове масло - 110 грам
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Спеції індійські - 3 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
Vindalu - фото крок 1
Змішайте спеції і оцет. Повинна вийти густа паста.
Vindalu - фото крок 2
У сковороді обсмажте дрібно нарізані цибулю і часник, поки цибуля не набуде коричнево-золотистого кольору. Потім додайте пасту, перемішайте і готуйте ще три хвилини на дуже слабкому. Акуратно перемішайте і ні в якому разі не допустите підгоряння спецій.
Vindalu - фото крок 3
Додайте в сковороду нарізану свинину. Різати можна як крупно, так і дрібно - як вам більше подобається. Накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні до готовності м'яса. За потреби, додавайте в сковороду трохи води, щоб свинина не підгорає. Подавати в гарячому вигляді.

Схожі рецепти