Відварну картоплю з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Картопля - улюблений овоч для багатьох, тому сьогодні пропоную приготувати просте і дуже доступне блюдо для кожного - відварну картоплю з цибулею.
З картоплі можна приготувати як святкові, так і повсякденні страви. Пропоную простий і смачний рецепт відвареної картоплі з цибулею. Для ситного обіду або вечері - простіше і не придумати.
- Картопля - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 100 грам
- Рослинна олія - 35 грам
- Кріп - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування відвареної картоплі з цибулею.
Почистіть і наріжте цибулю дрібними кубиками.
У сковороді розігрійте олію, викладіть цибулю і обсмажте до золотистого відтінку. Зніміть з плити.
Картопля почистіть і відваріть в каструлі з водою. Якщо картопля сильно великий, розріжте його навпіл. У процесі варіння картоплю посоліть, готуйте до м'якості приблизно 25 хвилин.
Злийте воду з картоплі, коренеплоди перекладіть до цибулі і перемішайте.
Відварну картоплю з цибулею відразу подавайте до столу, присипавши свіжою зеленню, наприклад кропом. Смачного!