Відварну картоплю в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам простий рецепт відвареної картоплі в мультиварці на випадок, якщо цей чудовий агрегат ви придбали зовсім недавно. Картопля вийде м'якою і розсипчастою, і стояти над нею зовсім не треба.
Рецепт приготування відвареної картоплі в мультиварці знадобиться вам в тих випадках, коли вечеря повинна бути готовий, але часу стояти над плитою і щось придумувати у вас немає. А відварну картопельку, так уже повелося, у нас люблять практично всі! А завдяки мультиварці вона у нас ніколи не пригорить і рівномірно приготується.
1. Картоплю миємо, чистимо і нарізаємо особливо великі картоплини на 4 частини. Обсипаємо спеціями і сіллю за смаком, а також посипаємо перцем і додаємо, по бажанню, лавровий листок.
2. Картопля викладаємо в чашу мультиварки, і заливаємо невеликою кількістю води. Наверх кладемо шматочок вершкового масла.
3. Тепер закриваємо кришкою, і ставимо мультиварку в режим" випічка" з 40 хвилин.
Взагалі то, Усе 40 хвилин я ніколи не тримала, зазвичай він у мене був готовий набагато швидше, так що не забувайте ближче до кінця готування перевіряти картопля на предмет готовності. Полийте його зверху талим маслом навпіл зі спеціями, і посипайте зеленню. Готово!
- Картопля - 6 штук
- Вершкове масло - 30 грам
- Кріп - 100 грам
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
- Спеції - - За смаком
1. Картоплю миємо, чистимо і нарізаємо особливо великі картоплини на 4 частини. Обсипаємо спеціями і сіллю за смаком, а також посипаємо перцем і додаємо, по бажанню, лавровий листок.
2. Картопля викладаємо в чашу мультиварки, і заливаємо невеликою кількістю води. Наверх кладемо шматочок вершкового масла.
3. Тепер закриваємо кришкою, і ставимо мультиварку в режим" випічка" з 40 хвилин.
Взагалі то, Усе 40 хвилин я ніколи не тримала, зазвичай він у мене був готовий набагато швидше, так що не забувайте ближче до кінця готування перевіряти картопля на предмет готовності. Полийте його зверху талим маслом навпіл зі спеціями, і посипайте зеленню. Готово!