Соус під картоплю
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний і пікантний соус, ідеально підходить під картоплю. Процес приготування дуже простий, не відніме багато часу. Приступаємо.
Приготуйте соус під запечений, смажений або варену картоплю. Для нього вам знадобляться вершки, плавлений сир, часник, зелень і спеції.
- Часник - 1-2 зубчиків
- Кріп подрібнений - 0, 5 чайних ложки
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Орегано - За смаком (по бажанню)
- Вершки 10-проц. - 100 мілілітрів
- Сир плавлений або пастоподібний - 100 грам
1. Приготуємо продукти для соусу.
2. Соус будемо готувати на паровій бані, тому візьміть зручну тару. Потріть сир.
3. Додайте вершки.
4. Приготуйте часник, кріп і спеції.
5. Додайте сіль і перець. Поставте на баню і варіть до розплавлення сиру.
6. Постійно помішуйте соус.
7. У готовий соус додайте орегано, часник і кріп.
8. Перемішайте. Соус готовий.
9. Подавайте в соуснику в теплому вигляді під відвареної або смажену картоплю.
Приємного!
Приємного!