Соус під картоплю
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 15 хв.
Дуже смачний і пікантний соус, ідеально підходить під картоплю. Процес приготування дуже простий, не відніме багато часу. Приступаємо.
Опис приготування:
Приготуйте соус під запечений, смажений або варену картоплю. Для нього вам знадобляться вершки, плавлений сир, часник, зелень і спеції.
- Часник - 1-2 зубчиків
- Кріп подрібнений - 0, 5 чайних ложки
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Орегано - За смаком (по бажанню)
- Вершки 10-проц. - 100 мілілітрів
- Сир плавлений або пастоподібний - 100 грам
1. Приготуємо продукти для соусу.
2. Соус будемо готувати на паровій бані, тому візьміть зручну тару. Потріть сир.
3. Додайте вершки.
4. Приготуйте часник, кріп і спеції.
5. Додайте сіль і перець. Поставте на баню і варіть до розплавлення сиру.
6. Постійно помішуйте соус.
7. У готовий соус додайте орегано, часник і кріп.
8. Перемішайте. Соус готовий.
9. Подавайте в соуснику в теплому вигляді під відвареної або смажену картоплю.
Приємного!
Приємного!