Запекти картоплю в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу показати вам, як запекти картоплю в духовці. Це буде прекрасний золотистий картопля зі спеціями для гарніру. Але це цілком може бути самостійне блюдо, яке можна подати з соусом.
Для цієї страви я рекомендую використовувати заатар. Це дивно ароматна приправа. Але найчастіше під нею може матися на увазі орегано, базилік чебрець. І ви цілком можете змішати ці три приправи і насолоджуватися прекрасним ароматом, багатим і насиченим смаком.
- Картопля великий - 4 штуки
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Zaatar (пряна трава) - 3 Ст. Ложки (чебрець або орегано)
- Сіль - За смаком
Картопля вимити з щіточкою. Шкірку не знімаємо. Ріжемо часточками.
Щедро присипаємо картопляні часточки приправою, трохи присаливаем.
Викладаємо картоплю на деко, скроплюємо рослинним маслом. Духовку гріємо до 200 градусів, запікаємо картоплю 35-45 хвилин до м'якості.