Відбивні на кісточці з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Відбивні на кісточці з картоплею - найпростіший і смачну вечерю для чоловіка! Баранячі відбивні з часником, та ще й з смаженої картоплею! Як же смачно! Після такої вечері довго не зголоднієш!
Відбивні на кісточці з картоплею дуже легко готувати. М'ясо ріжете на порційні шматки, картоплю чистите і теж ріжете на рівні кружечки. Ставите відразу дві сковороди, nalivaete хороші масла, розігріваєте його і швидко смажите м'ясо і картоплю. Поки процес йде, тут же готуєте пасту з часнику. Я рекомендую використовувати блендер. За пару хвилин до готовності додаєте часникову пасту. Успіхів і приємного апетиту!
- Баранина - 1 кілограм
- Часник - 1 штука (головка)
- Оцет винний - 1/4 склянки
- Вода - 100 грам
- Олія - 200 грам
- Цукор - 1/2 чайних ложки
- Картопля - 1 кілограм
- Сіль, перець - За смаком
У великій кількості масла смажити картоплю.
На іншій сковороді розігріти масло, що залишилося і смажити відбивні до коричневого кольору.
У ступці розтерти часник.
Додати оцет і воду, заважати до однорідної пасти.
Половину пасти з часнику додайте до м'яса.
Іншу половину - до картоплі. Перемішайте.
До м'яса і картоплі додайте спеції за смаком.
Смачного!