Рецепт «Удон» томатний фото

«Удон» томатний
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня
Локшина
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Соєвий соус
Кількість порцій: 2
Час приготування: 12 хв.

Така собі азіатська варіація іспанського супу «Гаспачо», в який кладуть локшину. Якщо ви любите прості страви, що готуються всього за кілька хвилин, тоді розповім, як приготувати «Удон» томатний.

Опис приготування:

Можна використовувати свіжі томати, а також можна використовувати томатний сік (саморобний або покупний). Блюдо робиться швидко, приємно насичує і освіжає. Можна використовувати тонку локшину або товсту, а також гречану. Можете зробити гострий томатний бульйон або використовувати більш «м'які» спеції.

  • Насіння кунжуту - 2 Ст. Ложки (підсмажені)
  • Томатний сік - 1, 5 склянки
  • Бульйон «Даси» - 1 Склянка
  • Сіль - За смаком
  • Локшина - 200 грам
  • Кресс-салат - 4 штуки
& Quot; Удон
1. Подрібніть насіння кунжуту в м'ясорубці або за допомогою маточки і ступки, а потім перекладіть подрібнений кунжут в миску.
& Quot; Удон
2. Додайте томатний сік, бульон "даси", сіль (за смаком) в миску з кунжутом і все ретельно перемішайте.
& Quot; Удон
3. Приготуйте локшину відповідно до інструкції, а потім промийте холодною водою, поки локшина повністю не охолоне.
& Quot; Удон
4. Промийте і подрібніть крес-салат. Розділіть кунжут з томатним соком між двома тарілками. Додайте в них готову локшину і прикрасьте крес-салатом.

Схожі рецепти