«Удон» томатний
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 12 хв.
Така собі азіатська варіація іспанського супу «Гаспачо», в який кладуть локшину. Якщо ви любите прості страви, що готуються всього за кілька хвилин, тоді розповім, як приготувати «Удон» томатний.
Опис приготування:
Можна використовувати свіжі томати, а також можна використовувати томатний сік (саморобний або покупний). Блюдо робиться швидко, приємно насичує і освіжає. Можна використовувати тонку локшину або товсту, а також гречану. Можете зробити гострий томатний бульйон або використовувати більш «м'які» спеції.
- Насіння кунжуту - 2 Ст. Ложки (підсмажені)
- Томатний сік - 1, 5 склянки
- Бульйон «Даси» - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Локшина - 200 грам
- Кресс-салат - 4 штуки
1. Подрібніть насіння кунжуту в м'ясорубці або за допомогою маточки і ступки, а потім перекладіть подрібнений кунжут в миску.
2. Додайте томатний сік, бульон "даси", сіль (за смаком) в миску з кунжутом і все ретельно перемішайте.
3. Приготуйте локшину відповідно до інструкції, а потім промийте холодною водою, поки локшина повністю не охолоне.
4. Промийте і подрібніть крес-салат. Розділіть кунжут з томатним соком між двома тарілками. Додайте в них готову локшину і прикрасьте крес-салатом.