Рецепт Локшина удон з яловичиною та овочами фото

Локшина удон з яловичиною та овочами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Говяжа вирізка , Цибуля , Локшина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Японська кухня корінням увійшла в моє сімейне меню. В останні кілька років була популярна локшина вок, і я не стала відставати від цієї тенденції. Зробила подібне блюдо в домашніх умовах. Читайте!

Опис приготування:

Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати локшину удон з яловичиною та овочами. Просте блюдо, яке має безліч варіацій, сподобається багатьом. У міру гострий смак можна відрегулювати, і додати побільше чилі. З овочів також можна внести цукіні, морква, баклажан або кабачок.

  • Локшина"Удон" - 100 грам
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Ріпчасту червона цибуля - 0, 5 штуки
  • Яловичина, м'якоть - 100 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Соєвий соус - 1-1, 5 Ст. Ложки
  • Соус чилі - 0, 5-1 чайних ложки
  • Кунжут - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Зелень - За смаком
локшина удон з яловичиною та овочами - фото крок 1
Часник подрібніть. Цибуля, м'ясо і перець наріжте брусочками.
локшина удон з яловичиною та овочами - фото крок 2
Закип'ятіть воду в каструлі. Відваріть в ній локшину протягом 7 хвилин. Потім промийте її і відкиньте в друшляк.
локшина удон з яловичиною та овочами - фото крок 3
У розігрітій олії обсмажте яловичину, часник, цибуля і перець протягом 5 хвилин, помішуючи.
локшина удон з яловичиною та овочами - фото крок 4
Далі в сковороду додайте соус, локшину і кунжут. Перемішайте і тушкуйте блюдо 2 хвилини.
локшина удон з яловичиною та овочами - фото крок 5
Подавайте блюдо з зеленню. Смачного!

Схожі рецепти