Локшина удон з яловичиною та овочами
(покроковий рецепт з фото)
Японська кухня корінням увійшла в моє сімейне меню. В останні кілька років була популярна локшина вок, і я не стала відставати від цієї тенденції. Зробила подібне блюдо в домашніх умовах. Читайте!
Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати локшину удон з яловичиною та овочами. Просте блюдо, яке має безліч варіацій, сподобається багатьом. У міру гострий смак можна відрегулювати, і додати побільше чилі. З овочів також можна внести цукіні, морква, баклажан або кабачок.
- Локшина "удон" - 100 грам
- Солодкий перець - 1 штука
- Ріпчасту червона цибуля - 0, 5 штуки
- Яловичина, м'якоть - 100 грам
- Часник - 1 зубчик
- Соєвий соус - 1-1, 5 Ст. Ложки
- Соус чилі - 0, 5-1 чайних ложки
- Кунжут - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Зелень - За смаком
Часник подрібніть. Цибуля, м'ясо і перець наріжте брусочками.
Закип'ятіть воду в каструлі. Відваріть в ній локшину протягом 7 хвилин. Потім промийте її і відкиньте в друшляк.
У розігрітій олії обсмажте яловичину, часник, цибуля і перець протягом 5 хвилин, помішуючи.
Далі в сковороду додайте соус, локшину і кунжут. Перемішайте і тушкуйте блюдо 2 хвилини.
Подавайте блюдо з зеленню. Смачного!