Рецепт Локшина удон з овочами фото

Локшина удон з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі , Локшина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Локшина удон є традиційним елементом японської кухні. Напевно мало хто знає, як приготувати локшину удон з овочами, проте сьогодні у вас з'явиться така можливість. Запам'ятовуйте рецепт!

Опис приготування:

Локшина удон з овочами ідеально підійде для вегетаріанців. Завдяки своєму унікальному поєднанню смаків і ароматів, це блюдо безсумнівно стане вашим фаворитом, навіть якщо ви великий любитель м'яса. Обов'язково спробуйте приготувати цей рецепт будинку, результат не змусить себе чекати. Прикрашати локшину удон з овочами можна листочками базиліку. Не бійтеся експериментувати, пробуйте, і все у вас вийде!

  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Рубаний часник - 1 Ст. Ложка
  • Тертий лемонграсс - 2 Ст. Ложки
  • Тертий імбир - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Червоний перець - 1 штука
  • Головка брокколі - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Базилік - 1 пучок
  • Мірі - 2 Ст. Ложки
  • Локшина удон - 2 штуки (в пачках)
1
Для початку необхідно розігріти масло в чавунній сковороді на повільному вогні. Поки масло розігрівається, додаємо в каструлю воду і доводимо до кипіння, після чого додаємо туди локшину і варимо до готовності на середньому вогні.
2
У сковороду додаємо дрібно нарізану цибулю, часник, перець і брокколі, обсмажуємо протягом 5 хвилин, приправляючи сіллю і перцем. Ретельно перемішуємо.
3
Додаємо до овочів помідор, соус"Хойсін" і "Мирин & Quot; , потім кілька листочків базиліка, тушкуємо хвилину.
4
Як тільки удон звариться, додаємо його до овочів, ретельно все перемішуємо. Локшина удон з овочами готова, смачного!

Схожі рецепти