Локшина удон зі свининою і овочами
(покроковий рецепт з фото)
З кожним роком японська кухня все глибше проникає в наші будинки і сім'ї, тому пропонуємо рецепт, як приготувати локшину удон зі свининою і овочами. Особливі спеції надають страві неповторного смаку.
В японській кухні прийнято використовувати різноманітні спеції та з'єднувати їх в одній страві. Для звичайної людини смак таких страв може здатися дуже приємним і незвичайним, тому не всім буде до вподоби. Однак, прихильників саме японської кухні з кожним роком стає все більше, тому рекомендуємо на замітку рецепт такий ось смакоти.
- Свинина - 200 грам
- Удон - 400 грам
- Перець болгарський - 0, 5 штуки
- Шиітаке - 4 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Рисовий оцет - 1 Ст. Ложка
- Кунжутну олію - 2 Ст. Ложки
- Кунжут - 2 Ст. Ложки
- Пасти місо - 1 Чайна ложка
- Імбир - 0, 5 чайних ложки
1. Насамперед маринуємо м'ясо, для цього моєму і обтирає його паперовим рушником, нарізаємо невеликими шматочками і кладемо в миску. Додаємо до нього соєвий соус, рисовий оцет, кунжутне масло і сухий імбир, залишаємо на півгодини.
2. Нарізаємо зелену цибулю і часник. Сковороду відправляємо на вогонь, наливаємо кунжутне масло і обсмажуємо цибулю з часником, після чого додаємо м'ясо.
3. Болгарський перець миємо й нарізаємо, кладемо його в сковороду і додаємо кунжут. Гриби миємо й нарізаємо, кладемо їх в сковороду, місо пасту розводимо в 30 мілілітрах води і теж відправляємо на сковороду. Додаємо ще 70-100 мілілітрів води, накриваємо кришкою і тушкуємо 15 хвилин.
4. Локшину попередньо проварюємо до напівготовності, відкидаємо на друшляк і додаємо в сковороду до решти інгредієнтів. Смажимо все не більше 10 хвилин. Смачного.