Локшина удон з креветками і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Одне з улюблених страв азіатської кухні в нашій родині - удон. Це простий, ситний і варіативний спосіб нагодувати всіх за короткий час. Дуже шкодую, що раніше мені не підказали цей рецепт!
Тут інгредієнти вказані на 2 порції, але ви сміливо збільшуйте кількість. Також можете замінити деякі інгредієнти, наприклад, додати моркву і баклажан. А поки що подивіться, як приготувати локшину удон з креветками і овочами. На блюдо зазвичай йде не більше 30 хвилин, все просто і доступно!
- Локшина Удон - 100 грам
- Cukini - 70 грам
- Помідор - 70 грам
- Болгарський перець - 70 грам
- Креветка - 3-5 штук
- Часник - 1 зубчик
- Оливкова олія - 0, 5 Ст. Ложки
- Кріп, гілочка - 1-2 штук
- Вода - 50 мілілітрів
Локшину відваріть в киплячій воді до готовності.
Цукіні промийте і наріжте соломкою.
Також наріжте помідор і перець.
Замаринуйте креветки, додавши до них нашатковану зелень і часник. Також можете додати овочі. Все добре перемішайте.
Тепер перекладіть овочі разом з креветками в глибоку сковороду з маслом і водою. Гасіть інгредієнти після закипання 5 хвилин.
На тарілки викладіть удон, а зверху овочі з креветками. Смачного!