Рецепт Локшина «Удон» з куркою і овочами фото

Локшина «Удон» з куркою і овочами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Птах , Курка , Локшина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 40 хв.

Якщо ви страждаєте в здогадах, як приготувати локшину & ​​quot; Удон" з куркою і овочами, я розповім вам простий рецепт приготування цієї страви.

Опис приготування:

Удон до столу потрібно подавати гарячим. Унікальність цієї страви полягає у вдалому поєднанні смаку овочів і аромату спецій. Устричний і соєвий соус, в поєднанні з імбиром надають йому пікантну нотку. Обов'язково рекомендую спробувати це цікаве блюдо.

  • Куряче філе - 650 грам
  • Печериці - 150 грам
  • Локшина удон - 300 грам
  • Імбир тертий - 15 грам
  • Морква - 1 штук
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Устричний соус - 1 Ст. Ложка
  • Кунжут білий - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 20 мілілітрів
  • Соєвий соус - 40 мілілітрів
  • Часник - 3 зубчики
  • Петрушка - пучок
  • Цибуля - 1 штука
  • Сіль - щіпка
  • Перець - щіпка
локшина
Підготуємо основні інгредієнти. Очищаємо овочі. Грудку промиваємо під водою.
локшина
Морква нарізаємо соломкою, гриби - скибочками, курку і болгарський перець - смужками. Цибулю і часник дрібно рубаємо.
локшина
Обсмажуємо на оливковій олії імбир і часник, потім додаємо куряче філе і смажимо до тих пір, поки м'ясо не побіліє. Слідом додаємо гриби і тушкуємо все разом.
локшина
У сковороду додаємо цибулю, болгарський перець, морква і продовжуємо обсмажувати, постійно все перемішуючи.
локшина
Поки овочі гасяться, відварюємо локшину в підсоленій, киплячій воді протягом 8-10 хвилин.
локшина
До овочів додаємо соєвий і устричний соус, спеції, кунжут, добре перемішуємо.
локшина
До овочів додаємо відварену локшину, tusim 2-3 хвилини. Удон готовий! Смачного!

Схожі рецепти