Локшина «Удон» з куркою і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви страждаєте в здогадах, як приготувати локшину & quot; Удон" з куркою і овочами, я розповім вам простий рецепт приготування цієї страви.
Удон до столу потрібно подавати гарячим. Унікальність цієї страви полягає у вдалому поєднанні смаку овочів і аромату спецій. Устричний і соєвий соус, в поєднанні з імбиром надають йому пікантну нотку. Обов'язково рекомендую спробувати це цікаве блюдо.
- Куряче філе - 650 грам
- Печериці - 150 грам
- Локшина удон - 300 грам
- Імбир тертий - 15 грам
- Морква - 1 штук
- Болгарський перець - 2 штуки
- Устричний соус - 1 Ст. Ложка
- Кунжут білий - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 20 мілілітрів
- Соєвий соус - 40 мілілітрів
- Часник - 3 зубчики
- Петрушка - пучок
- Цибуля - 1 штука
- Сіль - щіпка
- Перець - щіпка
Підготуємо основні інгредієнти. Очищаємо овочі. Грудку промиваємо під водою.
Морква нарізаємо соломкою, гриби - скибочками, курку і болгарський перець - смужками. Цибулю і часник дрібно рубаємо.
Обсмажуємо на оливковій олії імбир і часник, потім додаємо куряче філе і смажимо до тих пір, поки м'ясо не побіліє. Слідом додаємо гриби і тушкуємо все разом.
У сковороду додаємо цибулю, болгарський перець, морква і продовжуємо обсмажувати, постійно все перемішуючи.
Поки овочі гасяться, відварюємо локшину в підсоленій, киплячій воді протягом 8-10 хвилин.
До овочів додаємо соєвий і устричний соус, спеції, кунжут, добре перемішуємо.
До овочів додаємо відварену локшину, tusim 2-3 хвилини. Удон готовий! Смачного!