Локшина удон з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вас ознайомити з класичним рецептом локшини удон з яловичиною. Виходить дуже красиве і оригінальне блюдо східної кухні. А вже яке смачне і ароматне…Раджу приготувати і всіх здивувати!
Такий простий рецепт локшини удон з яловичиною добре виручає у випадках, коли домочадці вимагають різноманітності, а інгредієнти залишаються все тими ж. По суті, це просто класичний рецепт локшини удон з яловичиною, але дещо спрощений. Ви ж зможете спростити його ще більше, замінивши, наприклад, ту ж локшину удон звичайної локшиною! словом, спробуйте, це і правда смачно!
- Яловичина - 300 грам
- Соєвий соус - 120 грам
- Печериці - 100 грам
- Локшина удон - 100 грам
- Зелень - За смаком
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перець чилі - 0.5 штуки
- Імбир - 0.5 штуки
- Сіль - За смаком
- Капуста пекінська - За смаком
1. Спочатку треба замаринувати м'ясо. Яловичину ріжемо тонкими смужками, і поміщаємо разом з подрібненим перцем чилі, імбиром і грибами в соєвий соус. Чим довше буде маринуватися - тим краще.
2. М'ясо виймаємо з маринаду, і на прогрітій сковороді обсмажити разом з подрібненими цибулею і морквою. Потім додамо зелень, капусту, залишилися гриби разом з маринадом. Додамо дрібку цукру і 100 мл води. Тушкуємо до готовності.
3. Локшину відварюємо, як зазначено на упаковці. І коли суміш зі сковорідки вже буде готова - додамо до неї локшину. Солимо і перчимо до смаку.
4. Ось така краса виходить! Просто і оригінально!