Рецепт Локшина удон з яловичиною фото

Локшина удон з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
М'ясо , Яловичина , Локшина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Романтична вечеря , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Хочу вас ознайомити з класичним рецептом локшини удон з яловичиною. Виходить дуже красиве і оригінальне блюдо східної кухні. А вже яке смачне і ароматне…Раджу приготувати і всіх здивувати!

Опис приготування:

Такий простий рецепт локшини удон з яловичиною добре виручає у випадках, коли домочадці вимагають різноманітності, а інгредієнти залишаються все тими ж. По суті, це просто класичний рецепт локшини удон з яловичиною, але дещо спрощений. Ви ж зможете спростити його ще більше, замінивши, наприклад, ту ж локшину удон звичайної локшиною! словом, спробуйте, це і правда смачно!

  • Яловичина - 300 грам
  • Соєвий соус - 120 грам
  • Печериці - 100 грам
  • Локшина удон - 100 грам
  • Зелень - За смаком
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Перець чилі - 0.5 штуки
  • Імбир - 0.5 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Капуста пекінська - За смаком
локшина удон з яловичиною - фото крок 1
1. Спочатку треба замаринувати м'ясо. Яловичину ріжемо тонкими смужками, і поміщаємо разом з подрібненим перцем чилі, імбиром і грибами в соєвий соус. Чим довше буде маринуватися - тим краще.
локшина удон з яловичиною - фото крок 2
2. М'ясо виймаємо з маринаду, і на прогрітій сковороді обсмажити разом з подрібненими цибулею і морквою. Потім додамо зелень, капусту, залишилися гриби разом з маринадом. Додамо дрібку цукру і 100 мл води. Тушкуємо до готовності.
локшина удон з яловичиною - фото крок 3
3. Локшину відварюємо, як зазначено на упаковці. І коли суміш зі сковорідки вже буде готова - додамо до неї локшину. Солимо і перчимо до смаку.
локшина удон з яловичиною - фото крок 4
4. Ось така краса виходить! Просто і оригінально!

Схожі рецепти