Рецепт Локшина «Удон» з куркою фото

Локшина «Удон» з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Локшина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Шанувальників східної кухні з кожним роком стає все більше. Інгредієнти можна купити майже в будь-якому магазині, а деякі і зовсім лежать у всіх на кухні. Так у мене і вийшло з цим рецептом.

Опис приготування:

Ознайомтеся з тим, як приготувати локшину & ​​quot; Удон" з куркою і овочами. Соєвий соус в цій страві обов'язковий, адже він з'єднує всі складові разом. Без зелені і приправ теж не обійтися. В склад, по бажанню, додайте солодкий перець, цукіні і баклажан. Рецепт досить простий, тому у вас все вийде!

  • Куряче філе - 250 грам
  • Локшина удон - 120 грам
  • Цукор - 7 грам
  • Морква - 100 грам
  • Ріпчаста цибуля - 80 грам
  • Часник - 6 грам
  • Соєвий соус - 65 мілілітрів
  • Оцет яблучний - 10 мілілітрів
  • Рослинна олія - 10 мілілітрів
  • Базилік сушений - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Зелена цибуля - За смаком
  • Петрушка - За смаком
  • Кунжут - За смаком
1
Приготуйте маринад, змішавши оцет, цукор, соєвий соус і перець. Куряче філе наріжте і опустіть в маринад, затягніть харчовою плівкою і відправте в холодильник на 30 хвилин.
2
На розігрітій з маслом сковороді обсмажте курку разом з маринадом, 10 хвилин. Потім додайте цибулю, нарізаний півкільцями і морква-соломкою.
3
Через 10 хвилин додайте в сковороду зелену цибулю, подрібнений часник, дрібно нашатковану петрушку і базилік. Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте страву на повільному вогні.
4
Окремо відваріть локшину і відразу ж викладіть в сковороду, перемішайте.
5
Прогрійте блюдо протягом 8 хвилин, постійно помішуючи. Подавайте блюдо, посипавши кунжутом. Смачного!

Схожі рецепти