Локшина «Удон» з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Шанувальників східної кухні з кожним роком стає все більше. Інгредієнти можна купити майже в будь-якому магазині, а деякі і зовсім лежать у всіх на кухні. Так у мене і вийшло з цим рецептом.
Ознайомтеся з тим, як приготувати локшину & quot; Удон" з куркою і овочами. Соєвий соус в цій страві обов'язковий, адже він з'єднує всі складові разом. Без зелені і приправ теж не обійтися. В склад, по бажанню, додайте солодкий перець, цукіні і баклажан. Рецепт досить простий, тому у вас все вийде!
- Куряче філе - 250 грам
- Локшина удон - 120 грам
- Цукор - 7 грам
- Морква - 100 грам
- Ріпчаста цибуля - 80 грам
- Часник - 6 грам
- Соєвий соус - 65 мілілітрів
- Оцет яблучний - 10 мілілітрів
- Рослинна олія - 10 мілілітрів
- Базилік сушений - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Зелена цибуля - За смаком
- Петрушка - За смаком
- Кунжут - За смаком
1
Приготуйте маринад, змішавши оцет, цукор, соєвий соус і перець. Куряче філе наріжте і опустіть в маринад, затягніть харчовою плівкою і відправте в холодильник на 30 хвилин.
2
На розігрітій з маслом сковороді обсмажте курку разом з маринадом, 10 хвилин. Потім додайте цибулю, нарізаний півкільцями і морква-соломкою.
3
Через 10 хвилин додайте в сковороду зелену цибулю, подрібнений часник, дрібно нашатковану петрушку і базилік. Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте страву на повільному вогні.
4
Окремо відваріть локшину і відразу ж викладіть в сковороду, перемішайте.
5
Прогрійте блюдо протягом 8 хвилин, постійно помішуючи. Подавайте блюдо, посипавши кунжутом. Смачного!