Рецепт Тушковані овочі фото

Тушковані овочі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Корисний обід
Гарячі страви, Гарніри

Підкажу корисний рецепт овочевого гарніру, як приготувати тушковані овочі. Ви можете використовувати різні, які більше любите. Рекомендую взяти різні за кольором, так цікавіше і смачніше.

Тушковані овочі можна їсти під час дієти (оздоровчої або для схуднення). Вони зберігають свої корисні властивості і смак. Цю страву можна подавати як гарнір до м'яса або риби. Виглядає все дуже апетитно, особливо, якщо ви використовуєте різнокольорові овочі.

  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Кольорова капуста - 1/2 штуки
  • Зелена квасоля - 250 грам
  • Кабачок - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Вода (бульйон) - 200 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
1
Вимийте перець і очистіть від насіння, потім наріжте великими шматочками.
2
Цвітну капусту вимийте і розділіть на суцвіття. Квасоля помістіть в друшляк і промийте.
3
Кабачок вимийте і розріжте на 2 частини, потім наріжте півкільцями.
4
Сковороду розігрійте з оливковою олією, викладіть всі овочі і обсмажуйте 5 хвилин, потім додайте подрібнений часник і готуйте 1-2 хвилини.
5
Влийте воду або бульйон, після закипання тушкуйте до м'якості овочів, час від часу помішуйте овочі.
6
У самому кінці приготування посоліть і вимкніть вогонь, зніміть сковороду з вогню і подавайте до столу тепле блюдо.

Схожі рецепти