Тушковані овочі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 45 хв.
Підкажу корисний рецепт овочевого гарніру, як приготувати тушковані овочі. Ви можете використовувати різні, які більше любите. Рекомендую взяти різні за кольором, так цікавіше і смачніше.
Опис приготування:
Тушковані овочі можна їсти під час дієти (оздоровчої або для схуднення). Вони зберігають свої корисні властивості і смак. Цю страву можна подавати як гарнір до м'яса або риби. Виглядає все дуже апетитно, особливо, якщо ви використовуєте різнокольорові овочі.
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Болгарський перець - 1 штука
- Кольорова капуста - 1/2 штуки
- Зелена квасоля - 250 грам
- Кабачок - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Вода (бульйон) - 200 мілілітрів
- Сіль - За смаком
1
Вимийте перець і очистіть від насіння, потім наріжте великими шматочками.
2
Цвітну капусту вимийте і розділіть на суцвіття. Квасоля помістіть в друшляк і промийте.
3
Кабачок вимийте і розріжте на 2 частини, потім наріжте півкільцями.
4
Сковороду розігрійте з оливковою олією, викладіть всі овочі і обсмажуйте 5 хвилин, потім додайте подрібнений часник і готуйте 1-2 хвилини.
5
Влийте воду або бульйон, після закипання тушкуйте до м'якості овочів, час від часу помішуйте овочі.
6
У самому кінці приготування посоліть і вимкніть вогонь, зніміть сковороду з вогню і подавайте до столу тепле блюдо.