Тушкована квашена капуста з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Мал, домашня тушонка і квашена капуста - ось три інгредієнта, з яких можна приготувати смачне і ситне блюдо. Всього 40 хвилин - і смачна вечеря готовий!
Рецепт дуже смачний і простий, втім, як і всі народні рецепти. Із задоволенням ділюся рецептом, як приготувати тушковану квашену капусту з м'ясом. Дивіться і запам'ятовуйте!
- Капуста - 1 штука
- Консервований - 500 грам
- Сік томатний - 1 Склянка
- Цукор - За смаком
- Сіль - За смаком
- Вода - 1/2 склянки
- Мал - 300 грам
Підготуйте інгредієнти: Мал, домашню тушонку і квашену капусту. Увімкніть мультиварку в режимі "гасіння" з 40 хвилин. Промийте в декількох водах рис.
Викладіть в чашу мультиварки тушонку, рис і квашену капусту. Налийте томатний сік. Через 5 хвилин додайте трохи води (половину склянки) і перемішайте. При необхідності додайте сіль і цукор за смаком. Гасіть при закритій кришці ще 30 хвилин до готовності рису.
Після звукового сигналу кличте свою родину до столу. Смачного!