Тушкована квашена капуста в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Тушкована квашена капуста відрізняється від звичайної легкою кислинкою і більш яскраво вираженим смаком. Якщо ж доповнити цю смакоту парою шматочків м'яса, то виходить просто чудове блюдо!
Рецепт, як приготувати тушковану квашену капусту в мультиварці, дуже простий. На все про все піде не більше 30 хвилин і дуже мало ваших зусиль і перебування на кухні. Вам потрібно лише підготувати всі інгредієнти і відправити їх в мультиварку, і вже через 20 хвилин у вас буде готове смачне блюдо - основа для домашнього вечері.
- Квашена капуста - 300 грам
- Яловичина - 200 грам
- Томатний сік - 150 мілілітрів
- Цибуля - 3-4 штук
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець - 1 щіпка
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
2. Яловичину поріжте невеликими шматочками, натріть сіллю і перцем.
3. Покладіть м'ясо в мультиварку, додайте соняшникову олію. Увімкніть режим смаження на 30 хвилин.
4. Цибулину поріжте дрібними кубиками.
5. Додайте цибулю до злегка підрум'яниться м'яса, смажте разом кілька хвилин, помішуючи.
6. Введіть капусту, попередньо віджавши її від рідини. Перемішайте і готуйте кілька хвилин.
7. Як тільки капуста прогріється, влийте сік, додайте необхідну кількість солі і перцю. Тушіте 20 хвилин.
8. Готова тушкована квашена капуста в мультиварці вийде дуже смачною і ароматною. Смачного!