Рецепт Тунець в олії фото

Тунець в олії
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Тунець
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Заготовки
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Яку ви робите домашню консервацію? Більшість людей до заготовок на зиму відносять овочі, фрукти та ягоди. Але є й інші продукти, які можливо заготовити самостійно. Давайте спробуєм!

Опис приготування:

Пропоную вам уважно прочитати мій рецепт, в якому описано, як приготувати тунець в олії. Приготуйтеся до того, що часу у вас піде багато, адже риба буде варитися цілих 4 годину. А потім її ще потрібно буде остуджувати. Зате вийде справжній делікатес для вашого столу.

  • Лавровий лист - 8 штук
  • Запашний перець горошком - 8 штук
  • Тунець - 1 штука (тушка)
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Сіль - 0, 5-1 Ст. Ложки
тунецьь в олії - фото крок 1
Тунець промийте. Видаліть голову. Наріжте тушку рівними великими шматками. Натріть рибу сіллю.
тунецьь в олії - фото крок 2
У мисці розкладіть папір для запікання. У неї влийте масло, а також покладіть перець і лавровий лист.
тунецьь в олії - фото крок 3
Всередину паперу покладіть рибу. Поверніть папір, зав'язавши вузликом.
тунецьь в олії - фото крок 4
Закип'ятіть воду у великій каструлі. Кульок з рибою загорніть в рукав для запікання. Перекладіть кульок з тунцем в киплячу воду, щоб він не торкався дна.
тунецьь в олії - фото крок 5
Варіть рибу на повільному вогні, іноді підливаючи воду, протягом 4-х годин. Остудіть рибу перед дегустацією. Можете її є відразу, а можете законсервувати в стерилізовані банки.

Схожі рецепти