Тунець в олії
(покроковий рецепт з фото)
Яку ви робите домашню консервацію? Більшість людей до заготовок на зиму відносять овочі, фрукти та ягоди. Але є й інші продукти, які можливо заготовити самостійно. Давайте спробуєм!
Пропоную вам уважно прочитати мій рецепт, в якому описано, як приготувати тунець в олії. Приготуйтеся до того, що часу у вас піде багато, адже риба буде варитися цілих 4 годину. А потім її ще потрібно буде остуджувати. Зате вийде справжній делікатес для вашого столу.
- Лавровий лист - 8 штук
- Запашний перець горошком - 8 штук
- Тунець - 1 штука (тушка)
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Сіль - 0, 5-1 Ст. Ложки
Тунець промийте. Видаліть голову. Наріжте тушку рівними великими шматками. Натріть рибу сіллю.
У мисці розкладіть папір для запікання. У неї влийте масло, а також покладіть перець і лавровий лист.
Всередину паперу покладіть рибу. Поверніть папір, зав'язавши вузликом.
Закип'ятіть воду у великій каструлі. Кульок з рибою загорніть в рукав для запікання. Перекладіть кульок з тунцем в киплячу воду, щоб він не торкався дна.
Варіть рибу на повільному вогні, іноді підливаючи воду, протягом 4-х годин. Остудіть рибу перед дегустацією. Можете її є відразу, а можете законсервувати в стерилізовані банки.