Тріска в томатно-винному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Прочитавши рецепт, як приготувати тріску в томатно-винному соусі, зі звичайної білої рибки ви зможете приготувати шалений смачна страва. Ніжні шматочки риби в ароматному соусі можна подати з рисом.
Рецепт підходить для будь-якої білої риби з малою кількістю кісток. Та й робиться все просто і без клопоту. Для 15 хвилин приготуйте томатно-винний соус, залийте шматочки тріски і поставте запікати в духовку на півгодини. За цей час приберіть безлад на кухні і накрийте на стіл. Приємних вам клопоту на кухні!
- Лихоманка - 500 грам (філе)
- Цибуля - 1 штука
- Вино біле - 50 мілілітрів
- Томати - 500 мілілітрів (у власному соку)
- Фета - 50 грам
- Кумин римський - 1/2 чайних ложки
- Суміш перців - 1/3 чайних ложки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Підготуйте необхідні продукти. Філе тріски промийте, обсушити, посоліть і поперчіть за смаком. Помідори очистіть від шкірки, протріть через сито. Цибулю очистіть.
Лук подрібніть. На сковороді розігрійте масло і пасеруйте цибулю до прозорості.
Влийте біле вино, готуйте протягом 1 хвилини, до випаровування алкоголю.
Додайте перетерті томати і тушкуйте протягом 10 хвилин.
Розкришіть фету, додайте подрібнений базилік, перемішайте.
Залийте шматочки риби томатно-винним соусом. Поставте запікатися в розігріту духовку на 30 хвилин при 180 ° С.
Смачного!