Рецепт Тріска в томатно-винному соусі фото

Тріска в томатно-винному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Помідор
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 хв.

Прочитавши рецепт, як приготувати тріску в томатно-винному соусі, зі звичайної білої рибки ви зможете приготувати шалений смачна страва. Ніжні шматочки риби в ароматному соусі можна подати з рисом.

Опис приготування:

Рецепт підходить для будь-якої білої риби з малою кількістю кісток. Та й робиться все просто і без клопоту. Для 15 хвилин приготуйте томатно-винний соус, залийте шматочки тріски і поставте запікати в духовку на півгодини. За цей час приберіть безлад на кухні і накрийте на стіл. Приємних вам клопоту на кухні!

  • Лихоманка - 500 грам (філе)
  • Цибуля - 1 штука
  • Вино біле - 50 мілілітрів
  • Томати - 500 мілілітрів (у власному соку)
  • Фета - 50 грам
  • Кумин римський - 1/2 чайних ложки
  • Суміш перців - 1/3 чайних ложки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
тріска в томатно-винному соусі - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Філе тріски промийте, обсушити, посоліть і поперчіть за смаком. Помідори очистіть від шкірки, протріть через сито. Цибулю очистіть.
тріска в томатно-винному соусі - фото крок 2
Лук подрібніть. На сковороді розігрійте масло і пасеруйте цибулю до прозорості.
тріска в томатно-винному соусі - фото крок 3
Влийте біле вино, готуйте протягом 1 хвилини, до випаровування алкоголю.
тріска в томатно-винному соусі - фото крок 4
Додайте перетерті томати і тушкуйте протягом 10 хвилин.
тріска в томатно-винному соусі - фото крок 5
Розкришіть фету, додайте подрібнений базилік, перемішайте.
тріска в томатно-винному соусі - фото крок 6
Залийте шматочки риби томатно-винним соусом. Поставте запікатися в розігріту духовку на 30 хвилин при 180 ° С.
тріска в томатно-винному соусі - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти