Рецепт Тріска в пароварці фото

Тріска в пароварці
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви на пару
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Вашій увазі пропоную смачний, легкий і простий рецепт тріски в пароварці. Це відмінний варіант дієтичного страви, який точно приведе в захват все ваше сімейство! смачно, корисно і ситно!

Опис приготування:

Хочу розповісти, як приготувати тріску в пароварці. Це абсолютно нескладно, риба завжди готується швидко, а в пароварці вона, до того ж, стає такою ніжною, м'якою і смачною, що прямо тане в роті! Рекомендую спробувати цей простий і корисний рецепт приготування тріски в пароварці!

  • Лихоманка - 500 грам
  • Соєвий соус - 1.5 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
тріска в пароварці - фото крок 1
1. Ріжемо рибу шматочками, маринуємо її в соєвому соусі зі спеціями як мінімум півгодини.
тріска в пароварці - фото крок 2
2. Тепер акуратно знімаємо залишки маринаду (я рибку споліскую) і викладаємо рибні шматочки на решітку пароварки. Останню, до речі, краще змастіть маслом.
тріска в пароварці - фото крок 3
2. Така риба готується 15-20 хвилин на пару. Готово!

Схожі рецепти