Рецепт Тріска копчена фото

Тріска копчена
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти
ПП рецепти
На природу
Страви копчені
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Свіжу рибку коптити - одне задоволення! Та ще й таку смачну як тріска. Дивимося і записуємо рецепт тріски копченої.

Опис приготування:

Для приготування тріски копченої нам знадобиться коптильня, вільхові або яблуневі тріски, сіль і приблизно годину часу. Готового блюда дайте охолонути і подавайте з овочами або лимончиком.

  • Лихоманка - 3-4 штук
  • Сіль - За смаком
  • Лимон - За смаком
тріска копчена - фото крок 1
Свіжу тільки спійману рибу чистимо, прибираємо кишки та інше. Голову можна залишити.
тріска копчена - фото крок 2
Zasolite годин 2 або 3. Потім надлишки солі змийте. Викладаємо рибку на решітку, коптильню закриваємо. І чекаємо.
тріска копчена - фото крок 3
Тим часом можете картоплю запекти або відваріть. Рибку коптимо хвилин 30-40.
тріска копчена - фото крок 4
Ось приблизно такого золотистого кольору готова тріска копчена. Смачного!

Схожі рецепти