Тріска копчена
(покроковий рецепт з фото)
Свіжу рибку коптити - одне задоволення! Та ще й таку смачну як тріска. Дивимося і записуємо рецепт тріски копченої.
Для приготування тріски копченої нам знадобиться коптильня, вільхові або яблуневі тріски, сіль і приблизно годину часу. Готового блюда дайте охолонути і подавайте з овочами або лимончиком.
- Лихоманка - 3-4 штук
- Сіль - За смаком
- Лимон - За смаком
Свіжу тільки спійману рибу чистимо, прибираємо кишки та інше. Голову можна залишити.
Zasolite годин 2 або 3. Потім надлишки солі змийте. Викладаємо рибку на решітку, коптильню закриваємо. І чекаємо.
Тим часом можете картоплю запекти або відваріть. Рибку коптимо хвилин 30-40.
Ось приблизно такого золотистого кольору готова тріска копчена. Смачного!